fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Dansk stjerneskud bliver topscorer i ungdommens EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en sejr mod U18 Bayern München på 87-71.

Fredag eftermiddag debuterede den 16-årige dansker Frederik Drejer Erichsen i Adidas Next Generation Tournament, også kendt som ungdommens EuroLeague. Den kamp kan du læse om her:

Lørdag morgen og lørdag aften var han og holdkammaraterne igen i aktion ved den prestigefyldte ungdomsturnering, der er en turnering for de bedste U18-hold i Europa, hvor særligt aftenskampen bød på dansk opvisning.

Den tidlige kamp blev ikke nogen succes, hvor det både blev til et nederlag til Zalgiris fra Litauen, hvor Frederik Drejer Erichsen scorede tre point. Men aftenens kamp blev derimod en kæmpe succes for det danske stortalent.

I aftenkampen, hvor det tyske storhold Bayern Münchens ungdomshold ventede, bød Frederik Drejer Erichsen den tyske gigant op til dans – en dans som danskeren og holdkammaraterne kom bedst ud af.

Kampen endte med en storsejr på 87-71 til Frederik Drejer Erichsen og kompagni, og det topscorertitlen endte hos den talentfulde dansker.

Den 205 cm høje dansker scorede 16 point, og han skød glimrende procenter fra gulvet, og han var særligt skarp bag straffekastlinjen, hvor han ramte syv af sine otte forsøg. Han krydrede sit statline med at uddele tre assists og tage tre rebounds.

Det bliver dog ikke til en finaleplads for Frederik Drejer Erichsen og resten af holdet, da nederlaget til Zalgiris betyder, at det litauske hold booker finalepladsen. De skal dog i stedet spille kampen om tredjepladsen i turneringen søndag, hvor et andet tysk storhold u18-hold venter, nemlig ALBA Berlin.

Her kan højdepunkter fra kampen ses, hvor danske Frederik Drejer Erichsen altså endte som topscorer.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.