fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Dansk stjerneskud bliver topscorer i ungdommens EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en sejr mod U18 Bayern München på 87-71.

Fredag eftermiddag debuterede den 16-årige dansker Frederik Drejer Erichsen i Adidas Next Generation Tournament, også kendt som ungdommens EuroLeague. Den kamp kan du læse om her:

Lørdag morgen og lørdag aften var han og holdkammaraterne igen i aktion ved den prestigefyldte ungdomsturnering, der er en turnering for de bedste U18-hold i Europa, hvor særligt aftenskampen bød på dansk opvisning.

Den tidlige kamp blev ikke nogen succes, hvor det både blev til et nederlag til Zalgiris fra Litauen, hvor Frederik Drejer Erichsen scorede tre point. Men aftenens kamp blev derimod en kæmpe succes for det danske stortalent.

I aftenkampen, hvor det tyske storhold Bayern Münchens ungdomshold ventede, bød Frederik Drejer Erichsen den tyske gigant op til dans – en dans som danskeren og holdkammaraterne kom bedst ud af.

Kampen endte med en storsejr på 87-71 til Frederik Drejer Erichsen og kompagni, og det topscorertitlen endte hos den talentfulde dansker.

Den 205 cm høje dansker scorede 16 point, og han skød glimrende procenter fra gulvet, og han var særligt skarp bag straffekastlinjen, hvor han ramte syv af sine otte forsøg. Han krydrede sit statline med at uddele tre assists og tage tre rebounds.

Det bliver dog ikke til en finaleplads for Frederik Drejer Erichsen og resten af holdet, da nederlaget til Zalgiris betyder, at det litauske hold booker finalepladsen. De skal dog i stedet spille kampen om tredjepladsen i turneringen søndag, hvor et andet tysk storhold u18-hold venter, nemlig ALBA Berlin.

Her kan højdepunkter fra kampen ses, hvor danske Frederik Drejer Erichsen altså endte som topscorer.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

Basketligaen

Til fredagens opgør i Basketligaen var Bears Academy taget en tur til København, hvor BC ventede. Efter 40 minutter, hvor Bears aldrig gav op,...

Bakken Bears

Allan Foss har udtaget de spillere, som skal være en del landsholdssamlingen, når herrelandsholdet mødes i slutningen af november.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

Bakken Bears

17-årige Frederik Drejer Erichsen leverede en ny career high i Basketligaen, da han lørdag hjalp Bakken Bears til en sikker sejr mod BK Amager...

Basketligaen

Bears Academy kæmpede bragt, da de havde besøg af Randers Cimbria, men måtte se sig besejret. Gæsterne fra Randers vandt kampen med 89-108.