fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Zarko Jukic skifter til Spanien

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Foto: fiba.basketball

Det danske landsholdsemne Zarko Jukic rykker til Spanien.

Jukic skifter til CB Cornella, der spiller i LEB Plata, den tredjebedste spanske række.

Det skriver hans agent på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget

Zukic indledte sæsonen i Sverige hos Nässjö Basket – en klub, han også spillede for i sæson 2014/15. I syv kampe for Nässjö snittede Jukic 4,1 point, 4,6 rebounds og et steal per kamp.

Nu skifter den 29-årige dansker til Spanien, hvor han tidligere har spillet for Ourense og Albacete. Jukic har i løbet af karrieren også været forbi Island, Portugal, England og Sverige.

CB Cornella er startet sæsonen med to sejre i seks kampe.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...