fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Zarko Jukic skifter til Islandsk klub

Den danske forward Zarko Jukic har valgt at drage tilbage til Island og skifte til IR Reykjavik.

Foto: fiba.basketball

Det er blevet offentliggjort at Zarko Jukic, som indtil nu har tørnet ud for den spanske klub CB Cornella, skifter til det islandske hold IR Reykjavik. Hos CB Cornella har Jukic snittet 3,6 point og 2,8 rebounds på 18 minutter.

IR Reykjavik rykkede sidste sæson ned fra den bedste islandske række, så Jukic kan forhåbentlig hjælpe dem med at komme op i det lidt sjovere selskab. Det bliver heller ikke hans første ophold i Island, da han allerede har tilbragt en sæson hos rivalerne KR Reykjavik.

 

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Zarko Jukic skal i den næste tid spille for svenske Nässjö Basket, som han har skrevet under på en korttidskontrakt hos.

Basketligaen

Efter en sæson hos Team FOG Næstved i Basketligaen, jagter Zarko Jukic nu en ny klub - og gerne en i udlandet.

Basketligaen

Fullcourt interviewede Zarko Jukic efter Team FOG Næstved 30-points nederlag til Horsens IC. Jukic kom ind på det store nederlag, hans gensyn med dansk...

Nyhedsoversigt

Copenhagen Basketball var onsdag aften i Næstved med to sejrer og ét nederlag i bagagen. Team FOG stod klar til deres anden hjemmebanekamp mod...

Basketligaen

Den danske landsholdsbobler Zarko Jukic skifter tilbage til Basketligaen, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Team FOG Næstved.

Internationalt

Kevin Larsen, Zarko Jukic, Jonathan Gilling og Frederik H. Nielsen sluttede alle tre året med sejre for deres spanske klubber.

Internationalt

De danske spillere havde en rigtig god spillerunde i det spanske.