fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Jukic, Larsen, Gilling og Nielsen sluttede året med sejre

Kevin Larsen, Zarko Jukic, Jonathan Gilling og Frederik H. Nielsen sluttede alle tre året med sejre for deres spanske klubber.

Kevin Larsen, RETAbet Bilbao, LEB Gold
Kevin Larsen og RETAbet Bilbao skulle holde trit med toppen og havde brug for en sejr hjemme mod midterholdet Granada. Bilbao leverede en god kamp, hvor de nu har bragt sig op på en delt andenplads med en sejr på 93-68 og har nu 11 sejre og fire nederlag.

Bilbao roterede meget i kampen, hvor ni spillere nåede at få mellem 16 og 22 minutters spilletid. Kevin Larsen startede kampen, og det blev til 16 minutter. På de 16 minutter scorede han ni point, tog to rebounds og lavede to assist.

Zarko Jukic, Albacete, LEB Silver
Albacete ligger tungt i bunden af østrækken i LEB Silver, men med en sejr på 75-72 over Menorca, der ligger lige over Albacete, kunne Zarko Jukic’ spanske klub gå ind i det nye år væk fra sidstepladsen.

Zarko Jukic var starter i kampen. Han spillede 30 minutter og nåede at score seks point, tage syv rebounds, lave en assist, et steal og et block.

Med sejren har Albacete overladt sidstepladsen i østrækken til CB Vic, der har en sejr mindre. Albacete har fem sejre og ti nederlag.

Frederik H. Nielsen, Real Murcia, LEB Silver
Real Murcia topper østrækken i LEB Silver efter en sejr på 81-67 ude mod Moron. De ligger delt etter med 11 sejre og fire nederlag.

Frederik H. Nielsen var starter i kampen og spillede 31 minutter. Det blev til to point, fem rebounds og ni assist.

Jonathan Gilling, Melilla, LEB Gold
Jonathan Gilling var også i aktion for sin spanske klub Melilla. Her blev det til en sejr på 71-60 over bundhold Caceres. Dermed kunne Melilla kravle op på femtepladsen med ni sejre og seks nederlag, da både Oviedo og Forca Lleida tabte deres kampe.

Gilling kom ind fra bænken og spillede han 18 minutter. Han scorede ikke et eneste point, men tog tre rebounds og lavede en assist.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.