fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Næstved tog sikker sejr

Copenhagen Basketball var onsdag aften i Næstved med to sejrer og ét nederlag i bagagen. Team FOG stod klar til deres anden hjemmebanekamp mod endnu et Pro B hold. Værterne havde kontrol over kampen fra start til ende og vandt med cifrene 103-64.

Team FOG Næstved lignede et mandskab, der havde fundet formen. To spillere, som ikke har fået mange minutter, – af gode årsager – viste gode takter. Zarko Jukic, der efterhånden er kommet sig over sin skade i hånden, var bemærkelsesværdig i begge ender af banen. Christian Terrel, der fik debut i forrige kamp, var ligeledes aktiv på flere kanter. Profilerne fra Copgenhagen Filip Rajovic og Patrick Burke scorede, som de eneste fra truppen, over ti point med henholdvis 16 og 18.

De første ti minutter var defensiven ikke i fokus, og begge hold kom let til scoringer. Københavnerholdet kom efter et minuts tid foran 3-2, hvilket var den eneste føring de fik lov til at have i de resterende 39 minutter. Burke havde hul i gennem og scorede ti af sine første point, og Zarko Jukic sluttede perioden af med en treer på buzzeren, og gav Næstved en føring på 32-24.

Anden periode holdte gæsterne Sydsjællanderne nede på 17 point, og indhentede forspringet en smule. Men alligevel virkede det til, at sidstnævnte havde sat sig på kampen, og kunne se sig foran med 12 til pausen, 49-37.

Team FOG så sig ikke tilbage

I kampens tredje periode kom værterne stærkest ud fra omklædningen, og fik hurtigt udbygget føringen med ti point. Uchechi Ofoegbu skinnede igennem og blev også topscorer i kampen. Copenhagen havde svært ved at stille noget om mod Pro A holdet, som de nok ikke heller forventede en sejr imod. Rajovic viste, at han kunne ramme fra distancen med to trepointsscoringer i træk. Perioden sluttede 75-49.

De sidste ti minutter tog sig mere eller mindre ud som de forrige, hvor Team FOG stadig var i fuld kontrol og udbyggede forspringet. Terell var varm i perioden, og scorede elegant med sin venstre hånd flere gange. Han var også aktiv i forsvaret, hvor han både trak angrebsfejl og blokerede skud. Luften i københavnernes ballon var sivet ud, og det lignede en kamp, der ‘bare’ skulle overstås. Slutresultatet var 103-64.

Som nævnt blev Uchechi Ofoegbu topscorer med en vanvittig skudprocent på 90, hvor han var 9/10 fra gulvet, og 2/2 fra straffe, der gav 22 point.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.