fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Næstved tog sikker sejr

Copenhagen Basketball var onsdag aften i Næstved med to sejrer og ét nederlag i bagagen. Team FOG stod klar til deres anden hjemmebanekamp mod endnu et Pro B hold. Værterne havde kontrol over kampen fra start til ende og vandt med cifrene 103-64.

Team FOG Næstved lignede et mandskab, der havde fundet formen. To spillere, som ikke har fået mange minutter, – af gode årsager – viste gode takter. Zarko Jukic, der efterhånden er kommet sig over sin skade i hånden, var bemærkelsesværdig i begge ender af banen. Christian Terrel, der fik debut i forrige kamp, var ligeledes aktiv på flere kanter. Profilerne fra Copgenhagen Filip Rajovic og Patrick Burke scorede, som de eneste fra truppen, over ti point med henholdvis 16 og 18.

De første ti minutter var defensiven ikke i fokus, og begge hold kom let til scoringer. Københavnerholdet kom efter et minuts tid foran 3-2, hvilket var den eneste føring de fik lov til at have i de resterende 39 minutter. Burke havde hul i gennem og scorede ti af sine første point, og Zarko Jukic sluttede perioden af med en treer på buzzeren, og gav Næstved en føring på 32-24.

Anden periode holdte gæsterne Sydsjællanderne nede på 17 point, og indhentede forspringet en smule. Men alligevel virkede det til, at sidstnævnte havde sat sig på kampen, og kunne se sig foran med 12 til pausen, 49-37.

Team FOG så sig ikke tilbage

I kampens tredje periode kom værterne stærkest ud fra omklædningen, og fik hurtigt udbygget føringen med ti point. Uchechi Ofoegbu skinnede igennem og blev også topscorer i kampen. Copenhagen havde svært ved at stille noget om mod Pro A holdet, som de nok ikke heller forventede en sejr imod. Rajovic viste, at han kunne ramme fra distancen med to trepointsscoringer i træk. Perioden sluttede 75-49.

De sidste ti minutter tog sig mere eller mindre ud som de forrige, hvor Team FOG stadig var i fuld kontrol og udbyggede forspringet. Terell var varm i perioden, og scorede elegant med sin venstre hånd flere gange. Han var også aktiv i forsvaret, hvor han både trak angrebsfejl og blokerede skud. Luften i københavnernes ballon var sivet ud, og det lignede en kamp, der ‘bare’ skulle overstås. Slutresultatet var 103-64.

Som nævnt blev Uchechi Ofoegbu topscorer med en vanvittig skudprocent på 90, hvor han var 9/10 fra gulvet, og 2/2 fra straffe, der gav 22 point.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en sejr i Aarhus mod Bears Academy, til trods for et stort kollaps i anden halvleg. De vandt kampen...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.