fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Atila Kovac fortsætter alligevel hos Hørsholm 79ers

Det var ikke meningen at det skulle ske, men i og med at Atila Kovac har slået sig ned privat i Helsingør med sin kone og søn, fortsætter samrabejdet nu med Hørsholm 79ers.

Atila Kovac - Thorbjørn Wangen

Pressemeddelelse: En af de bærende kræfter fra sidste års hold, Atila Kovac, er tilbage i Hørsholm 79ers i den kommende sæson. Atila Kovac kom til Hørsholm 79ers forud for sæsonen 2012-2013 og har siden haft stor betydning for holdets succes.

– Atila er utrolig vigtig for holdet, han er en leder og et rigtig godt forbillede for vores unge talenter, siger bestyrelsesmedlem Peter Damm. Han er den type spiller, vi har brug for, og vi er utrolig glade for, at Atila igen er en del af Hørsholm 79ers.

Kovac, der sidste sæson snittede 13,46 pts og 5,86 rebounds per kamp, glæder sig til den kommende sæson.

– Jeg forenter at vi bliver holdet alle de andre hader at spille mod. Det betyder at vi skal kæmpe hårdt i hver eneste kamp og hvis vi gør det, vil resultaterne også komme. 

Coach Miguel Angel Hoyo er heller ikke I tvivl om, at Kovac kommer til at spille en stor rolle på det unge hold.

– Han er en sand power forward som vil give os balance i angrebet. Han kan spille i feltet såvel som skabe sit eget skud udefra. I forsvaret kan han dække både begge de store positioner og det giver os god fleksibilitet,
siger den spanske træner.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev red en drømmestart hele vejen til sejr i DM-finale 1. En forspring på 34-4 var for meget for Hørsholm at indhente, selv...

Aabyhøj IF

Begge semifinaler i Dameligaen skal ud i en afgørende kamp tre om de to finalebilletter.

Aabyhøj IF

De forsvarende mestre fra Hørsholm 79'ers startede sæsonen med en sejr på udebane mod Aabyhøj.

Nyhedsoversigt

Den tidligere Hørsholm 79'ers og Team FOG Næstved spiller Mads Bonde har underskrevet en ny spansk kontrakt i den tredje bedste liga.

Bakken Bears

Bakken Bears tog fjerde sejr ud af fire mulige efter en sikker sejr mod Hørsholm 79'ers på 103-87.

Bakken Bears

Efter en herrefight uden lige kunne Hørsholm 79'ers tage hjem til Sjælland med en sejr på 81-89 over Bakken Bears.

Basketligaen

Svendborg fik deres revanche i en tæt kamp mod Hørsholm onsdag aften, efter en stort nederlag i deres første møde. Kampen endte 104-111 til...

Basketligaen

Hørsholm 79ers har valgt at støtte op om kampen mod brystkæft i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. I den anledning har de valgt at gå...