fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Bonde skifter til ny spansk klub

Den tidligere Hørsholm 79’ers og Team FOG Næstved spiller Mads Bonde har underskrevet en ny spansk kontrakt i den tredje bedste liga.

Mads Bonde har skrevet under på en etårig kontrakt med Club Básquet Pardinyes (i byen Lleida, red.), som er en klub i LEB Plata, Spaniens tredje bedste liga. Det var ikke et hold, Mads havde det store kendskab til i forvejen da “de er i den anden konference af LEB Plata, end det hold jeg spillede for sidste sæson,” fortæller han til Fullcourt.dk.

Klubben CB Pardinyes endte den seneste sæson på en 13. plads efter at være oprykkere fra Liga EBA (fjerde bedste liga, red.) sæsonen forinden i 2018-2019. I sin nye klub kommer den 197 centimeter høje Bonde til at spille en stor rolle med mange minutter på banen.

“Jeg bliver en af de bærende spillere på holdet. Nogle af de ting, der har været vigtige for mig i mit klubvalg, er at være i en situation, hvor jeg spiller mange minutter.”

“At have en træner der går op i spillerudvikling og at holdet kan konkurrere med de bedste hold i rækken,” har været til grund for beslutningen og den nye kontrakt Bonde har underskrevet, fortæller han.

Coronakrisen satte en kæp i hjulet

Som de fleste andre var coronakrisen med til at sætte alt på pause, og for Bonde var det ligeledes en kæp i hjulet på en sæson, hvor han og hans tidligere holdkammerater havde gode muligheder:

“Det var virkelig ærgerligt at coronakrisen kom, fordi vi lige var begyndt med slutspillet, og jeg føler vi havde et godt hold og kunne have spillet nogle sjove kampe mod gode hold og forhåbentligt gået hele vejen.”

Tiden blev dog brugt fornuftigt med at være i karantæne med sin spanske kæreste, og han fik desuden brugt tiden til fysisk træning og baskettræning:

Annonce. Scroll for at læse videre.

“Jeg tog derfor hen til min spanske kæreste, imens jeg var i karantæne og ikke kunne forlade huset. Her fik jeg ugentligt programmer af en fysisk træner for at holde formen ved lige. Ellers fik jeg driblet lidt med en bold i vores parkeringskælder, set en masse basketball kampe på YouTube og selvfølgelig fulgt med i “The last Dance” med Michael Jordan.”

Men nu ser Bonde frem til den kommende sæson med basketball i Spanien, hvor han allerede er taget tilbage og forbereder sig til sæsonstarten efter et ophold i Danmark over sommeren:

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen. Jeg er allerede i Spanien, hvor jeg træner individuelt med nogle gode trænere de næste par uger for at blive klar til sæsonstart med mit nye hold.”

Skrevet af

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Nu kan Team FOG Næstved begynde forberedelsen til den kommende sæson med et komplet hold. For klubben har skrevet under med Vincent Bailey, der...

Basketligaen

Tobias Reinholt, der fik 22 ligakampe i Horsens IC-trøjen i sidste sæson, skifter til CAB Estepona i Spanien.

Basketligaen

Team FOG Næstved har tilføjet Bubu Palo til holdkortet. Bubu Palo kommer til Næstved efter seks sæsoner i NBA G-League.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med Alonzo Nelson-Ododa, der skal spille på centerpositionen i den kommende sæson for holdet fra sydsjælland.

Basketligaen

Team Fog Næstved har tilføjet endnu en amerikaner til truppen. 26-årige Kameron Williams kommer til sydsjælland efter fire år på college efterfulgt af to...

Basketligaen

Team FOG Næstved præsenterede fredag aften den første amerikaner til den kommende sæson. Brevin Pritzl er hermed ny Næstved-spiller. Brevin Pritzl er en stærk...

Basketligaen

Ungdomslandsholdspilleren Rasmus Blak har fået sin første kontrakt hos det sydsjællandske mandskab, Team FOG Næstved.