fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BMS Herlev

Damian Ocana fortsætter karrieren i Wolfpack Basketball

For lidt over en måned kunne vi løfte sløret for, at Damian Ocana var færdig i Svendborg Rabbits, efter klubben havde meddelt Ocana, at han ikke indgik i deres planer for den kommende sæson.

Nu er den 29-årige spanier klar til nye udfordringer i det københavnske, når han i næste sæson skal tørne ud for Wolfpack Basketball i 1. division.

Ocana nåede at være tre sæsoner i Svendborg, hvor spilletiden dog blev mindre og mindre hver sæson. Hans bedste sæson var i 2013/2014 sæsonen hvor han snittede 12,4 point og 3,7 rebounds pr. kamp på knap 24 minutter. Inden da var han i Randers Cimbria hvor han havde sin hidtil bedste sæson i Danmark. Her snittede han på 28 minutter 17,6 point og 5,9 rebounds.

Netop hans evne til at score, er noget man i Wolfpack har søgt efter i tilføjelsen af nye profiler til holder.

”Det har været vores vurdering ud fra den forgangne sæson at vi har brug for mere erfaring i vores Backcourt. Vi har manglet en spiller der kan gøre vores unge spillere endnu bedre men som også ligger med et stabilt scoringsnit kamp for kamp.” Fortæller sportschef i Wolfpack Basketball, Tommy Nielsen til os.

Man kan måske stille sig selv det spørgsmål, hvordan det har kunnet lade sig gøre for et hold i 1. division at tiltrække en etableret liga-profil. Men det har Tommy Nielsen måske en forklaring på.

”Det er min klare fornemmelse at rigtig mange har lagt mærke til den indsats og kultur der er omkring Wolfpack Basketball. Vi har en organisation hvor der bliver udviklet spillere og leveret resultater på en regulær basis. Igennem vores Forretningsnetværk har vi kunne tilbyde Damian en fornuftig løsning der giver mening for begge parter.”

I følge Tommy Nielsen, så håber man på at kunne være klar til Basketligaen efter næste sæson, og der skal Damian Ocana tilføje ekstra rutine til den unge Wolfpack-trup.

”Forhåbentligt står den på Basketliga om en sæson, men nu må vi se. Damian har en erfaring fra tidligere i Randers med at tage et ungt hold fra 1 Division til Ligaens top. Dertil er det min forhåbning og forventning at Damian vil bibeholde det rigtig gode indtryk vi har fået af ham igennem den sidste måned.”

Selvom Ocana har et af de bedre cv’er i truppen, så skal han ikke føle sig mere speciel end resten af spillerne i truppen.

”Wolfpack er ikke en klub for store navne, vi er et hold – så det er ikke vores forventning at Damian skal have en større rolle eller ansvar end resten af holdet. Vi er rigtig glade for at have Damian her i Wolfpack og vi håber at alle Tilskuere, Sponsorer, Medlemmer og Moderklubber vil tage rigtig godt imod ham og hans familie.” Slutter Tommy Nielsen af med at fortælle.

Damian Ocana har i første omgang skrevet under på en et-årig kontrakt, med option for en sæson mere, hvis parterne ønsker at fortsætte samarbejdet.

Udover Damian Ocana skulle endnu en ligaspiller eller to, også være på vej til Wolfpack

Læs mere:
Ocana: Svendborg var min førsteprioritet
Wolfpack Basketball tager minimum et år mere i første division
Alt tyder på otte hold i Basketligaen

Foto: Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...

Basketligaen

En sand basket-ildsjæl takker af som frivillig sportsdirektør efter ti års daglig gang i BMS Herlev Wolfpack.

Basketligaen

Dette er en del af en optaktsserie til den kommende Basketliga-sæson. Denne gang stiller vi skarp på BMS Herlev Wolfpack.

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings har haft stor succes i Første Division de sidste to år, og nu har de så ambitioner om at vende tilbage til...