fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tommy Nielsen stopper som sportsdirektør i Wolfpack

En sand basket-ildsjæl takker af som frivillig sportsdirektør efter ti års daglig gang i BMS Herlev Wolfpack.

Tommy Nielsen, som har været en stor drivkraft hos BMS Herlev Wolfpack, stopper som sportsdirektør.
Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

En sand basket-ildsjæl med et blødende hjerte for BMS, har igennem ti år leveret en stor frivillig indsats både som træner, sportschef og senest altså sportsdirektør. Men nu er tiden kommet til at trække stikket. Ifølge ham selv ligger begrundelsen for valget, at han vil have mere fokus på familien.

BMS Herlev Wolfpack har rykket sig enormt over de senere år. Både på herre- og damesiden har klubben været i en særdeles positiv udvikling. Herreholdet er gået fra at spille i 2. Division til nu at være et solidt Basketligaen-hold på meget få år.

Damerne har også opnået stor succes, og de har i denne sæson spillet pokalfinale samt avanceret sig til finalerne i Dameligaen. Tommy Nielsen anser det derfor også som naturligt at stoppe som frivillig sportsdirektør nu.

”Hvis klubben skal fortsætte med at gro, er der behov for mere professionelle og betalte roller i fremtiden,”
siger han til Bmsherlev.dk

Tommy Nielsen tilføjer dog, at han fortsat vil være at finde i klubben. Her vil han hjælpe med økonomien og opbakningen til klubben. Så klubben forhåbentligt kan vokse til endnu større højder.

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Basketligaen

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...

Basketligaen

Fredag aften sejrede theView Copenhagen for første gang i sæsonen med cifrene 83-62. Imidlertid har BK Amager endnu til gode at smage sejren sødme.