fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Blodhunde rykker op efter 17 sejre

1.div: Efter en forrygende flot sæson (17-3) med en deraf-følgende førsteplads i 2. Division Vest, er BMI Bloodhounds herrehold rykket op i 1. Division

Af Robert C. Thomsen, BMI

Der er faktisk tale om et mindre Askepot-eventyr: På kun 5 år er BMI Basketball rykket fra serie-bold, gennem 3. og 2. Division til 1. Division. En bemærkelsesværdig bedrift for et ungt hold bestående næsten udelukkende af lokale ’drenge’ fra Beder-Malling-området. Talentmassen lader sig ikke skjule og er blandt andet blev tydelig gennem stærkt spil i pokalturneringen, hvor Blodhundene har samlet en del pæne skalpe fra højere rangerende hold. Over de sidste to-tre år er det da også lykkedes at tiltrække store trænerkapaciteter, ikke mindst Jakob Hjorth og nu spillende træner Alan Madsen.

Gennem hele sæsonen har holdet været præget af stor spilleglæde, imponerende stats, mange og ofte flotte points. Der har således været noget at se på for den trofaste fanskare, som i løbet af årene er vokset stødt.

Læs også: Ingen fusion mellem SISU og Falcon

Mens spillerne holder en velfortjent ferie og fansene glæder sig til næste sæson, vil organisationen BMI Basketball komme til at forholde sig til nogle presserende udfordringer: Flere spillere må rykke teltpælene op for at studere andetsteds, så der skal tænkes i tilgang af erstatninger. En anden udfordring bliver at udvide sponsorkredsen, så de større omkostninger ved 1. Divisions-deltagelse kan blive dækket.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det bliver spændende at følge holdet i de kommende sæsoner. Mange blodhundehvalpe på klubbens ungdomshold er naturligt inspirerede af det flotte spil, det store engagement og den positive tilgang til spillet og de står klar i kulissen for at sikre, at Askepot-eventyret fortsætter i Beder-Malling.

Læs også: Basketligaen – hvem vil lege med de store drenge

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Første Division

Spanieren tager mange års erfaring som spiller og træner i både hjemlandet og Danmark med sig, når han i denne sæson indtræder i sin...

Bakken Bears

Bakken Bears og Wolfpack Basketball sejrede begge i deres første træningskampe.

Første Division

Erez Bittmann får fast bopæl i Danmark i den kommende sæson sammen med sin familie, efter at han har takket ja tak til et...

Første Division

1. Divisionsklubben Hvidovre har haft held til at lokke den tidligere Basketliga-profil, Mickey Dennis, til som træner.