fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Alan Madsen har genfundet glæden ved spillet

1. div: Q & A med Alan Madsen, spillende træner i BMI Bloodhounds.

Af Robert C. Thomsen, BMI

Hvad er det holdet har, som gør at det kan rykke gennem divisionerne så hurtigt?
AM: “Holdet består af en masse spillere, som har været med hele vejen og har lært en masse herigennem. Yderligere består holdet af en god blanding af både store og små spillere. Grundliggende for holdet er, at alle har lyst til at spille, træne og lære basketball. BMI har som klub også formået at bygge en klub op, som spillerene er glade for at komme i.”

Læs også: Falcon tilbage i ligaen

Hvad fik dig til at vælge at blive spillende træner i netop BMI Bloodhounds?
AM: “Der var faktisk to årsager til, at jeg syntes BMI var en attraktiv klub for mig. Nr. 1 var Erling Sørensen, som har været vedholdende og målrettet og nr. 2. var, at jeg sidste år spillede nogle kampe mod BMI og syntes, det var nogle gode gutter, som virkede interesserede i at blive bedre til basketball.

Jeg har selv genfundet meget af glæden ved basket gennem at opleve spillernes lyst til at lære og så synes jeg, at BMI Basketball repræsenterer meget at det, jeg forbinder ved en god klub: God åben kommunikation, stor sammenhæng mellem årgangene og stor opbakning i at forbedre klubben.”

Er 1. division kronen på værket, eller skæver I til den bedste række?
AM: “Vi skal have lov til at glæde os over, at vi sikkert vandt 2. division. At vinde 17 kampe og kun tabe 3 er et flot resultat, som vi godt kan være stolte af. Herefter er ambitionen at bide os fast i 1. div. og ikke at rykke ned.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Blodhunde rykker op efter 17 sejre

Målsætningen for næste sæson, er den samme som denne sæson: At udvikle alle spillere på holdet og at udvikle holdet. Spillerne skal føle, at de bliver bedre til hver træning og bidrager til at gøre holdet bedre. Herigennem skal vi så gerne vinde så mange kampe som muligt,” lyder det fra Alan Madsen.

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Første Division

Spanieren tager mange års erfaring som spiller og træner i både hjemlandet og Danmark med sig, når han i denne sæson indtræder i sin...

Bakken Bears

Bakken Bears og Wolfpack Basketball sejrede begge i deres første træningskampe.

Første Division

Erez Bittmann får fast bopæl i Danmark i den kommende sæson sammen med sin familie, efter at han har takket ja tak til et...

Første Division

1. Divisionsklubben Hvidovre har haft held til at lokke den tidligere Basketliga-profil, Mickey Dennis, til som træner.