fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

1. division: Haderslev – Køge

Jannik Duus

Bæmærk: Følgende er et kamp referat skrevet for Haderslev Corpia og offentliggjort på Fullcourt.dk med samtykke fra forfatteren.

Forfatter: Harald Duus

Corpia – Køge: 67-68 (22-17)(21-17)(9-19)(15-15)

Kampen mod Køge bar præg af to ting: dels at det var sæsonens første kamp; dels at Corpia endnu ikke har fundet hinanden i spillet efter at have udskiftet det halve af holdet. Kampen startede ellers ganske fornuftigt for Corpia. 1. quarter blev vundet 22-17 efter en godkendt spillemæssig indsats. 2. quarter blev ligeledes vundet med 21-17, og det lignede en sejr til hjemmeholdet ved pausen med stillingen 43-34. Spillet var ikke prangende, men Corpia fik scoret de nødvendige point, og de dækkede samtidig et ganske fornuftigt forsvar.

Men Køge skal roses for aldrig at give op, selvom det en overgang så sort ud for dem. Langsomt, men sikkert, fik de ædt sig ind på hjemmeholdet, som spillede en katastrofal 3. quarter med kun 9 scorede point. Det kan man ikke tillade sig i 1. division, for så risikerer man at tabe. Det skete også for hjemmeholdet, som slet ikke kunne få spillet til at hænge sammen efter pausen. Der var alt for mange turnovers og missede afslutninger, og spillerne virkede for låste og hektiske i mange situationer. Måske var nogle af spillerne for overgearede, fordi man havde set frem til starten af sæsonen!

Alligevel var det lige ved at lykkes for Corpia at hive en sejr i land, selvom det skyldes ikke godt spil fra Corpia, men primært fordi Køge missede et hav af straffekast – havde Køge blot scoret på halvdelen af de tildelte straffekast ville der ikke have været spænding om udfaldet. Men det gjorde de ikke, så Corpia blev lukket ind i kampen igen. Spændingen blev således bevaret til allersidste fløjt, hvor der blev kæmpet indædt om bolden. Corpia formåede dog ikke at komme til et angreb, da Køge klarede at hente den vigtige angrebsrebound efter et brændt straffekast. Nedtur for hjemmeholdet og glæde hos udeholdet.

 

Corpias topscorere: Mads Daugaard 16 p., Erick Vigansky 12 p., Jannik Duus 10 p., Mathias Jensen 8 p., Anders Christiansen 7 p., Simon Jensen 6 p., Niels Krogh 4 p., Andreas Tofte 2 p. og Søren Hansen 2 p.

Køges topscorere: Andrius Vaisvila 12 p., Ksaveras Kasparavicius 11 p., Frederik Scholkmann 10 p., Rasmus Goldschmidt 10 p., Gdiminus Zybartas 8 p., Mark Poulsen 7 p., Mohammad Raad 6 p. og Mathias Holmbo 4 p.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Første Division

Spanieren tager mange års erfaring som spiller og træner i både hjemlandet og Danmark med sig, når han i denne sæson indtræder i sin...

Bakken Bears

Bakken Bears og Wolfpack Basketball sejrede begge i deres første træningskampe.

Første Division

Erez Bittmann får fast bopæl i Danmark i den kommende sæson sammen med sin familie, efter at han har takket ja tak til et...