fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EL: Rudy Fernandez og Felipe Reyes missede fornem rekord

Før kampen søndag aften, kom der et sjovt tweet fra Euroleagues officielle Twitter-profil, om den tidligere serbiske landsholdsspiller Dejan Tomašević, nu vicedirektør i det serbiske basketball forbund.

Læs også: Interview med Nemanja Nedovic

Dejan Tomašević, der tidligere har spillet for både Red Star Belgrade, og Partizan Belgrade samt Panathinaikos for blot at nævne få, er den eneste spiller i europæisk basketball historie, der har vundet Euroleague, Eurocup, VM og EM i basketball.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Dejan Tomašević har vundet guld med det tidligere Jugoslavien ved VM i 1998 og 2002, og guld ved EM i 1995, 1997, 1999, og i 2001. Ligeledes har han vundet Eurolegue trofæet i 2007 med Panathinaikos, samt Eurocuppen med Valencia BC i 2003.

Læs også: Olympiacos forsvarer Euroleague trofæet efter vildt comeback

Søndag aften havde Real Madrid spillerne Rudy Fernandez, og Felipe Reyes samme mulighed for at opnå denne fornemme rekord. Men de blev desværre stoppet af de mægtige grækere, der med en fantastisk præstation vandt Euroleague-titlen for andet år i træk. 

 

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...