fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Blog

Joe Benjamin – Svært at træne i offseason i Danmark

BLOG: Fullcourt har spurgt mig, om jeg gerne vil skrive om mit liv som professional basketspiller i Danmark. Først vil jeg sige undskyld, hvis jeg laver mange grammatiske fejl på dansk.

Mit navn er Joseph Donnell Benjamin, mange kender mig som Joe Benjamin. Jeg har været i Danmark i næsten seks år som basketball spiller, og jeg kommer oprindeligt fra West Virginia. Jeg har spillet i mange basketklubber, Åbyhøj (BCA), Virum, Hørsholm, og Team Fog Næstved. Lige nu søger jeg en ny klub til at spille for i den kommende sæson, og når man er klubløs er det rigtigt svært at finde en hal til sommertræning.

Mit største problem med sommertræning, er som sagt at finde en hal der er ledig, eller åben. Der er altid seniormotion klubber eller pensionist sport, som kommer ind og mobber alle dem der bruger hallen. Det ligner en rockerbande, der kommer ind på en bar og lukker alle andre ude. Dette er mit største problem med træning i Danmark om sommeren.

På en normal dag står jeg op kl syv, spiser og starter min første træning i fitness centeret. Min gamle sportstræner har emailet nogle træningsprogrammer til mig, så jeg kan være fysisk klar til at spille basketball.

Når jeg er færdig i fitnesscentret, skyder jeg normalt op til 300 -500 skud om dagen. Skudene skal være som i en kampsituation. Hvis jeg kender mine systemer, prøver jeg at skyde derfra, hvor jeg får bolden i vores systemmer. Når jeg er færdig med haltiden, så går jeg i svømmehallen (ikke for at svømme, jeg kan nemlig ikke svømme). I poolen løber jeg med et elasticitet- reb, ligesom LeBron bruger. Se video af øvelsen ved at klikke her.

Jeg ønsker alle en god træning, og husk basketball stopper aldrig!

Work hard, work smart, work consistently!

Joe Benjamin

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...