fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Blog

Joe Benjamin – Svært at træne i offseason i Danmark

BLOG: Fullcourt har spurgt mig, om jeg gerne vil skrive om mit liv som professional basketspiller i Danmark. Først vil jeg sige undskyld, hvis jeg laver mange grammatiske fejl på dansk.

Mit navn er Joseph Donnell Benjamin, mange kender mig som Joe Benjamin. Jeg har været i Danmark i næsten seks år som basketball spiller, og jeg kommer oprindeligt fra West Virginia. Jeg har spillet i mange basketklubber, Åbyhøj (BCA), Virum, Hørsholm, og Team Fog Næstved. Lige nu søger jeg en ny klub til at spille for i den kommende sæson, og når man er klubløs er det rigtigt svært at finde en hal til sommertræning.

Mit største problem med sommertræning, er som sagt at finde en hal der er ledig, eller åben. Der er altid seniormotion klubber eller pensionist sport, som kommer ind og mobber alle dem der bruger hallen. Det ligner en rockerbande, der kommer ind på en bar og lukker alle andre ude. Dette er mit største problem med træning i Danmark om sommeren.

På en normal dag står jeg op kl syv, spiser og starter min første træning i fitness centeret. Min gamle sportstræner har emailet nogle træningsprogrammer til mig, så jeg kan være fysisk klar til at spille basketball.

Når jeg er færdig i fitnesscentret, skyder jeg normalt op til 300 -500 skud om dagen. Skudene skal være som i en kampsituation. Hvis jeg kender mine systemer, prøver jeg at skyde derfra, hvor jeg får bolden i vores systemmer. Når jeg er færdig med haltiden, så går jeg i svømmehallen (ikke for at svømme, jeg kan nemlig ikke svømme). I poolen løber jeg med et elasticitet- reb, ligesom LeBron bruger. Se video af øvelsen ved at klikke her.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg ønsker alle en god træning, og husk basketball stopper aldrig!

Work hard, work smart, work consistently!

Joe Benjamin

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Eurobasket

Danmark måtte torsdag tage til takke med et smalt nederlag, da Montenegro gæstede Gentoftehallen.

LA Lakers

Klumme: Los Angeles Lakers' stjerne Anthony Davis har i det seneste kampe genfundet sit forrygende spil. Det kan give håb i en ellers miserabel...

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.