fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nyt eliteprogram starter op i København

D. 21. april annoncerede Copenhagen Basketball, at de er en del af et nyt eliteprogram for danske basketballtalenter.

Det nye eliteprogram er et samarbejde mellem Copenhagen Basketball, Stevnsgade Basketball og Ajax København Sportsgymnasium. Samarbejdet vil give de største talenter fra både Stevnsgade og Ajax mulighed for at spille med hos Copenhagen Basketball.

Derudover så vil Ajax Sportsgymnasium og Copenhagen Basketball også lave et fælles Første Division hold, hvor de bedste spillere fra Ajax og reservespillerne fra Copenhagen Basketball vil spille sammen. Der mangler dog stadig at komme de sidste detaljer på plads omkring samarbejdet.

“Sammen har vi en vision, om at vi vil løfte elitesport i København,” fortæller direktør for Copenhagen Basketball, Nicolas Nyemann, i en video på Facebook.

Ajax Sportsgymnasium er en del af Københavns Gymnasium, hvor talenter i Håndbold eller Basketball kan få lov til at kombinere en STX eller HF sammen med et eliteprogram inden for deres sportsgren.

Træneren for Ajax Sportsgymnasium er landstræner Erez Bittman, der dermed er med til at følge udviklingen af de danske talenter helt fra starten af.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Boris Vukicevic er tilbage hos theView Copenhagen, som han tidligere har spillet for gennem fire sæsoner.

Basketligaen

BK Amager er tildelt sejr over theView Copenhagen og har derfor fået sæsonens første sejr. Oveni at blive taberdømt får Copenhagen også frataget to...

Basketligaen

Randers Cimbria er videre i pokalturneringen efter en sejr på 96-107 over theView Copenhagen.

Basketligaen

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Basketligaen

Onsdagens opgør i Basketligaen endte med en storsejr til Team FOG Næstved. Holdet fra sydsjælland vinder 109-74 over københavnerne.

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre Team of the Month i Basketligaen for tredje gang i sæsonen. Se hvem der har fået en...