fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

theView Copenhagen forlænger med Mr. Double-Double

theView Copenhagen har forlænget med en af deres helt store profiler, Durell Vinson.

Foto: Robert Dines Rasch

I dag kunne theView Copenhagen på deres Facebookside fortælle en god nyhed til fans af både klubben og af Basketligaen. Københavner-klubben har nemlig forlænget kontrakten med en af holdets helt store profiler i den forgangene sæson. Durell Vinson Aka. Mr. Double-Double snupper et år mere i theView-trøjen.

I sidste sæson spillede Vinson en mere end godkendt sæson. Han snittede 11.3 point per kamp, og han førte ligaen i rebounds per kamp. Han snittede 12 rebounds per kamp, hvilket er én rebound mere end Aaron Levarity på andenpladsen.

 

 

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.