fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ny headcoach på plads i Team FOG Næstved

For godt og vel 2½ uge siden måtte Bogdan Karaicic meddele den sydsjællandske klub, at han takker af for denne gang. Nye kræfter, skulle efter Karaicic ord, til for at føre klubben videre mod toppen. Derfor er det også meget naturligt at man fortsætter i samme bane med den serbiske spillestil.

Det er det den tidligere Hørsholm 79ers coach, Milan Skobalj der skal fortsætte hvor Bogdan Karaicic har sluppet. Netop Karaicic var også assistent for Skobalj tilbage i 2012 i Hørsholm.

Dengang talte Hørsholm-holdet unge lovende talenter som Alexander Bak, Philip Hertz og Jonathan Gilling. De to førstnævnte er netop at finde i Team FOG Næstved nu, mens Gilling spillede resten af sidste sæson i sin barndomsklub, Hørsholm. Der er dog tvivl om Alexander Bak fortsætter i Næstved i næste sæson, men chancerne er nok ikke blevet mindre nu.

Siden Hørsholm har Skobalj trænet i Marokko og senest i den næst bedste række i Sverige.

Team FOG Næstveds direktør, Andreas Larsen fortæller i en pressemeddelse fra klubben:

“Vi føler klart, at vi har fået en meget markant og yderst dygtig head coach. Hans basketball CV tæller for sig selv. Sidste gang han var her var vi meget imponerede at det arbejde han lavede i Hørsholm, og vi føler os meget komfortable omkring hans ansættelse og glæder os til at kommer i gang. Det er plus for os at han kender til den skandinaviske livsstil og filosofi, så han er lidt forberedt selvom vi også på vores områder gerne vil lave et opgør med dette.”

Milan Skobalj tiltræder stillingen som headcoach 1. juli, og har underskrevet en to årig kontrakt med sydsjællænderne. Hovedpersonen selv fortæller:

“Det er naturligvis vores ambition, at tage kampen op med Bakken Bears og Horsens IC i den kommende sæson. Det er fantastisk at se finalerne og det vil være en drøm for os at kunne spille med helt fremme om mesterskabet. Vi beholder begge ben på jorden, men har naturligvis ambitioner om hele tiden at forbedre os. Vi vil gøre vores yderste for at det kan ske og vi går efter at blive så konkurrencedygtige som overhovedet muligt. Med vores stærke sponsor- og fanopbakning er alt muligt. Første vigtige skridt har været at finde den rigtige mand til positionen, og det er vi overbeviste om er tilfældet for os.”

Foto: Thorbjørn Wangen

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...