fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

VIDEO: Mikel Esnaola vinder All Star 2014 dunkekonkurrencen

Vinderen af årets All Star 2014 dunkekonkurrence kom ikke som en overraskelse efter man havde overværet første runde.

Mikel Esnaola - SISU - All Star

Mikel Esnaola kom højt at flyve endnu en gang da han denne gang valgte at inkludere den tårnhøje englænder fra Team FOG Næstved Liam Potter i sit dunk.

Læs også: All Star 2014 Dunkekonkurrencen 1. runde

Med sit dunk i første runde og dernæst i anden runde var det derfor fortjent at Esnaola snuppede årets titel i dunkekonkurrencen.

Mikel Esnaola – All Star 2014

(Foto: Fullcourt)
(Video: Allan Grønkjær)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Team LeBron vandt igen All Star-kampen. Du kan se højdepunkter fra opgøret her.

NBA

Antetokounmpoerne, Zach Lavine, Trae Young & Jalen Green er bare nogle af de navne, som skal dyste i aften, når NBA byder velkommen til...

NBA

Natten til lørdag duellerede NBA's unge stjerner i Rising Stars challenge, hvor Cade Cunningham blev MVP for miniturneringen.