fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Gustav Knudsen forlænger med Bakken Bears

Bakken Bears kunne tirsdag dele en glædelig nyhed med deres fans. De forsvarende danske mestre har nemlig lavet en etårig kontraktforlængelse med fanfavoritten Gustav Knudsen.

Foto: Basketball Champions League, championsleague.basketball

Den højtflyvende highlightsmaskine Gustav Knudsen tager endnu en sæson i Aarhus.

Det har de forsvarende danske tirsdag meldt ud i en pressemeddelelse.

Tirsdag middag skriver Bakken, at Knudsen har skrevet under på en etårig kontraktforlængelse.

“Jeg har valgt at forsætte i Bakken, da mit første år i klubben var en succes på mange punkter. Jeg har følt mig supergodt taget imod af spillere, stab og ikke mindst fans,”

“Lige så vigtigt, så tog jeg store skridt i min rolle og udvikling, og dette glæder jeg mig til at kunne bygge mere på i den kommende sæson,” siger Gustav Knudsen i pressemeddelelsen.

Gustav Knudsen, der kom til Bakken Bears efter et ophold i Spanien hos Casademont Zaragoza, havde en suveræn debutsæson i Basketligaen. Det danske stortalent tog ligaen blev storm og blev kun bedre og bedre og mere betydningsfuld for Bjørnene som sæsonen skred frem.

Derfor blev den alsidige dansker fuldt fortjent kåret som ´Årets Talent´ i Basketligaens officielle kåringer, mens han vandt prisen ´Young Player of the Year´ i årets Fullcourt Awards.

Og ikke nok med det, så var danskeren også med i opløbet til prisen ´Defensive Player of the Year` i Fullcourt Awards, hvilket vidner om, at det ikke kun er i den offensive ende, hans talent er stort.

Lovende takter fra det danske talent

Gustav Knudsen, der hurtigt blev en fanfavorit i Smilets By, snittede flotte 13 point, 5,4 rebounds, 1,8 assists, 1,1 steals og et enkelt block per kamp, og både klubben og hovedpersonen selv har en forventning om, at næste sæson kan blive endnu bedre.

“Gustav kom til mig i foråret, efter de indledende snakke med en række spændende amerikanske Division 1 universiteter. Planen havde hele tiden været college, men han havde ombestemt sig,”

“Gustav er ambitiøs og har høje mål. Beslutningen om at blive, bunder i en forventning fra begge sider om at den markante udvikling fortsætter. Og arbejdet er i fuld gang,” fortæller Bakkens cheftræner Anders Sommer.

Bakken Bears har nu Gustav Knudsen, Noah Churchill, Marcus Vinther, Frederik Drejer Erichsen, Andreas Holst, Ryan Evans, Magnus Høj, Skyler Bowlin, Darko Jukic og Sylvester Berg på plads til den kommende sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.