fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Magnus Høj klar til endnu en sæson hos Bears Academy

Bears Academy skriver på Facebook, at de har forlænget aftalen med 19-årige Magnus Høj.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Magnus Høj fortsætter i Bears Academy.

Lørdag bekræfter Bears Academy, at 19-årige Magnus Høj, der forud for sidste sæson kom til klubben fra Horsens IC, er klar til sin anden sæson i Bears Academy-trøjen.

Høj havde en flot debutsæson hos Bjørnene, hvor han var den næstmest scorende med et snit på 9,7 point per kamp. I alt fik den unge dansker 27 kampe på gulvet for Bears Academy, mens det ligeledes blev til minutter i 12 kampe for Bakken Bears qua hans dobbeltlicens.

Trods de blot 19 år bliver den kommende sæson Magnus Højs fjerde i Basketligaen. Den danske U20-landsholdsspiller har hidtil 81 kampe i Basketligaen på sit CV.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.