Endnu en dansk profil rykker til Sverige

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det er de svenske mestre Södertälje Kings der har fået øjnene op for dansk arbejdskraft. For sidste år var det Darko Jukic der var med til at sikre guldet. I år er det Esben Reinholt der skal være med til at forsvare mesterskabet, det skriver Eurobasket.com

Det er ikke overraskende at Esben Reinholt igen forlader Horsens IC, som han fik et par kampe for i sidste sæson. Man kan næppe sige at det var hans fortjeneste at guldet havnede i Horsens, men han nåede at samle en solid statline sammen i grundspillet, hvor han nåede at snitte 13 point, 4,3 rebounds og 3,7 assist.

I slutspillet blev han skadet i semifinalens kamp 3 mod Svendborg Rabbits, og måtte derfor se med fra sidelinjen imens hans holdkammerater klarede Bakken Bears i finalen.

Læs også: Esben Reinholt får karantæne efter fejl med medicinliste

Så det var en lille trøst oven på en meget uheldig sæson for Esben Reinholt. Tidligere på sæsonen blev han nemlig taget med for høje værdier af stoffet Terbutaline/Bricanyl pga. en lægefejl med noget astmamedicin. Det kostede den 22 årige guard 2 måneders karantæne fra alle turneringer.

Men nu er Esben Reinholt altså parat til igen at komme tilbage i topform, noget som det danske landshold i den grad får brug får, når de næste sommer skal forsøge at kvalificere sig til 2017 udgaven af EM turneringen Eurobasket.

Foto: Per Wied

Se andre spændende artikler