fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tilføjer to stjerneskud til holdkortet

Bakken Bears har endnu engang vist sig at være et af de meste attraktive hold for unge spillere, med tilføjelsen af Andreas Holst og Silas Oriane

Foto: Bakken Bears

Byggestenene til succes i fremtiden er blevet forstærket hos Bakken Bears. De har nemlig skrevet under med de to unge spillere 18-årige Silas Oriane og 17-årige Andreas Holst. Det supplerer deres allerede stjernespækkede hold med andre unge talenter som Noah Churchill, Gustav Lund og Magnus Mølgaard.

Bjørnene er utroligt attraktivt hold at skifte til, hvis man gerne vil udvikle sig som spiller. Det har de førhen vist med succeshistorier som Sylvester Bergs skifte til HLA Alicante i Spanien. Derudover har de også sendt Tobias Jensen til tyske Ratiopharm Ulm, som har givet ham debut i Eurocup.

To spillere der kommer fra succes

De to talenter har allerede vist i deres korte karriere, at de kan bidrage til vindende basketball på højt niveau. Den tårnhøje spiller Andreas Holst på 209-centimeter, har i sin tidlige karriere spillet i Falcon, og hvor han havde utroligt meget succes med flere DM-pokaler. Det sidste halvandet år har han tørnet ud for FC Barcelona, og bl.a. deltaget i Addidas Next Generation Tournament. Hans bedste præstation kom mod Tblisi hvor han satte 13 point på tavlen.

Han er i første gang kommet til Bakken for at udvikle sig som spiller. Bakken Bears skriver sådan om ham på deres hjemmeside: ”Holst skal spille for at udvikle sig til daglig til træning og kamp med Bakken Bears, men også organisationens udviklingshold Bears Academy er i spil. Begge hold spiller i Basketligaen, men en ung spiller som Andreas Holst vil få forskellig rolle på de to hold og dermed have mulighed for at udvikle sig i flere retninger samtidig.”

Silas Oriane har også brugt hans tidlige ungdomskarriere i Falcon, som virkelig har været gode til at udvikle talenter. Sidste sæson skiftede han til Bakken Bears Academy, så bjørnene har kunne holde godt øje med hans udvikling. Han er altså en tilføjelse til den lange liste af spillere, som Bakken Bears har kunnet hive op fra deres egen talentfabrik.

Sådan her har Bakken Bears udtalt sig om ham på deres hjemmeside: ”Silas Oriane er 18 år gammel og har spillet for Bears Academy siden sæsonen startede. Han har vist sig som en hårdtarbejdende spiller, der er enormt aggressiv, når han tager bolden til kurven. Det opdagede Team FOG Næstved blandt andet i december, da Oriane satte 28 point i kurven mod Basketligaens førerhold.”

De 28-point mod Team FOG Næstved er et pragteksempel på, at han er klar til at bidrage til bjørnenes mesterskabsaspirationer. Bakken Bears har altså hentet to spillere ind, som er i stand til at hjælpe nu og i fremtiden.

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.