fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

20-årig dommer skal dømme All Star kampen

Basketligaen har nu udtaget de 2 dommere der skal styre løjerne i selve All Star kampen. Rune Larsen, FIBA-dommer skal passe fløjten sammen med unge Christian Meyer.

Christian Meyer - Linda Hegelund Sørensen

Christian Meyer der er en dommer i fremgang i sin fritid, og han er som nævnt en af de to dommere der skal styre fløjten i det store opgør. Dette er desuden Meyers første store kamp han skal stå i spidsen for.

Valget på at han skal styre løjerne kommer ifølge hovedpersonen selv som en kæmpe overraskelse, da han på ingen måder havde forventet dette.

– Da jeg blev kontaktet af Basketligaen var første svar: er det en joke – eller er den god nok? Jeg havde slet ikke forventet at skulle dømme sådan en stor kamp med de bedste spillere i landet, samt med tv i ryggen, udtaler Christian Meyer til Fullcourt.

Læs også: Sådan ser grupperne ud til årets FIBA World Cup

Den unge dommer glæder sig utrolig meget til sin debut i sin første store kamp på lørdag kl. 13.00 når det går løs i Svendborg, hvor han i øvrigt er født og opvokset.

– Jeg er som sådan ikke nervøs, men jeg er utrolig spændt, da det er en stor oplevelse som jeg ikke kunne sige nej til. Glæder mig!

Med den kun 20-årige unge dommers debut, håber Basketligaen at der også i fremtidien vil være unge talentfulde dommere på linjerne ved kommende All Star arrangementer, da det en enestående chance for at give unge talentfulde dommere en stor oplevelse, skriver ligaen på deres hjemmeside.

(Foto: Linda Hegelund Sørensen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Team LeBron vandt igen All Star-kampen. Du kan se højdepunkter fra opgøret her.

NBA

Antetokounmpoerne, Zach Lavine, Trae Young & Jalen Green er bare nogle af de navne, som skal dyste i aften, når NBA byder velkommen til...

NBA

Natten til lørdag duellerede NBA's unge stjerner i Rising Stars challenge, hvor Cade Cunningham blev MVP for miniturneringen.