fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Wemby har taget 11 kilo på og ser endnu mere frygtindgydende ud

Victor Wembanyama var allerede en af NBA’s mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere at spille mod i den kommende sæson.

Foto: fiba.basketball

Det franske stortalent Victor Wembanyama har i denne sæson en registreret kampvægt på 106,5 kilo.

Det er 11,3 kilo tungere end i sidste sæson, en vægtforøgelse, der sandsynligvis vil få hans modstandere til at ryste i bukserne.

Det skriver BasketNews.

Med imponerende statistikker og highlights, hvor han dunker over modstandere og blokerer skud til højre og venstre, har Wembanyama, eller ´Wemby´, allerede etableret sig som en af ligaens mest dominerende spillere i begge ender af banen. Hans eneste svaghed har hidtil været hans relativt lave vægt.

Wembys vægt lå i sidste sæson på 95 kilo. De få kilo på den 2,24 meter lange krop gjorde den unge franskmand mere tilbøjelig til at blive ramt af skader. Et faktum der gjorde, at cheftræner Greg Popovich og San Antonio Spurs satte en begrænsning på hans spilletid.

Trods tidbegrænsningen leverede rookien et gennemsnit på 21,4 point, 10,6 rebounds, 3,9 assists og 3,6 blokerede skud per kamp i sidste sæson, hvor han blev kåret til Rookie of the Year. Wemby kom derudover på en andenplads i afstemningen om Defensive Player of the Year, kun overgået af hans franske landsmand Rudy Gobert.

Op til den kommende sæson har Wemby formået at adressere sin største svaghed. Vægtforøgelsen vil sandsynligvis betyde at Wemby vil få mere spilletid, og ligeledes vil være mere modstandsdygtig overfor ligaens tungere centerspillere.

Der er altså god grund til at tro, at Victor Wembanyama kommer til at være endnu mere dominerende i den kommende sæson.

Trods Wembys vægtforøgelse er det usandsynligt, at San Antonio Spurs, der endte næstsidst i Western Conference, i sidste sæson, vil klare sig væsentligt bedre i denne sæson.

Alligevel bliver det interessant at følge holdet og deres unge stjernespiller, Victor Wembanyama, der i denne offseason har fået opbakning af den erfarne point guard og ‘assist-mager’ Chris Paul, som potentielt kan gøre Wemby endnu bedre.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere Defensive Player Of The Year Dikembe Mutombo er gået bort i en alder af 58 år.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.

NBA

Woj takker af som NBA's nyhedsmester. Efter 37 år i sportsjournalistikken går Adrian Wojnarowski på pension fra ESPN. Han forlader journalistikken for en rolle...

EuroLeague

Den franske basketstjerne Evan Fournier, som for nyligt er blevet præsenteret i Olympiacos Piraeus, skulle ikke bruge længe på at fange mediernes opmærksomhed. Franskmanden...

Analyser

Nuggets-guarden sikrer sig 208 millioner dollars over fire sæsoner, men beslutningen kan have fatale konsekvenser for dybden på holdet.