fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Derrick Rose indstiller karrieren

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.

Foto: Erik Drost

Efter 15 sæsoner i NBA har Derrick Rose valgt at indstille karrieren. Det gør han i en alder af 35 år.

Derrick Rose nåede at spille for Chicago Bulls, New York Knicks, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, Detroit Pistons og Memphis Grizzlies. Han vandt derudover én MVP-titel og snittede 17,4 point, 5,2 assists og 3,2 rebounds.

Yngste MVP nogensinde

Derrick Rose vandt i 2010/11-sæsonen MVP-titlen. Dette gjorde han som den yngste spiller nogensinde i en alder af blot 22 år.

Derrick Rose og Chicago Bulls endte som første-seed i Eastern Conference med 62 sejre.

Det blev til en Eastern Conference finale, hvor Derrick Rose måtte se sig slået af LeBron James og Miami Heat.

I 2010-11 snittede Derrick Rose 25 point og 7,7 assists.

What if?

I snakken om Derrick Rose står ofte et spørgsmål tilbage: What if?

For den tidligere Chicago Bulls-profil er måske det største What if i NBA’s historie.

I 2012 river den daværende NBA-stjerne sit korsbånd over. En skade som holdt Derrick Rose fra at komme tilbage på samme niveau. Og siden da har flere skader fulgt, som alle efterlader en med spørgsmålet: Hvad nu hvis?

 

Andre artikler med dette emne

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere Defensive Player Of The Year Dikembe Mutombo er gået bort i en alder af 58 år.

NBA

Woj takker af som NBA's nyhedsmester. Efter 37 år i sportsjournalistikken går Adrian Wojnarowski på pension fra ESPN. Han forlader journalistikken for en rolle...

EuroLeague

Den franske basketstjerne Evan Fournier, som for nyligt er blevet præsenteret i Olympiacos Piraeus, skulle ikke bruge længe på at fange mediernes opmærksomhed. Franskmanden...

Analyser

Nuggets-guarden sikrer sig 208 millioner dollars over fire sæsoner, men beslutningen kan have fatale konsekvenser for dybden på holdet.