fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Knicks henter guard og sætter rekord

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

Foto: Flickr - Senhormario

Jalen Brunson skifter med alt sandsynlighed til New York Knicks.

Han har ifølge flere amerikanske reporter underskrevet en fireårig aftale med holdet fra Manhattan til en værdi på 104 til 110 millioner dollars. De sidste detaljer mangler at blive offentliggjort, men det er meldt ud, at kontrakten ligger derimellem.

Det er første gang nogensinde, at en spiller, der aldrig har været All-Star, får en kontrakt på mere end 25 millioner om året, mens han skifter hold. Samtidig er det første gang, at en ikke All-Star får en kontrakt på mere end 100 millioner i værdi med en ny arbejdsgiver.

Den unge point guard snittede 16 point og 5 assists på 32 minutter per kamp for Dallas Mavericks i sidste sæson.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Eastern...

Dallas Mavericks

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Western...

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere Defensive Player Of The Year Dikembe Mutombo er gået bort i en alder af 58 år.