fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikael Vincents Nielsen – Vi skal lære hinanden at kende, og det tager tid

Stevnsgade fik debut på hjemmebane i Basketligaen foran godt og vel 500 tilskuere. En kamp hvor det dog desværre blev til et nederlag på 72-91.

Hjemmeholdet fra København var ikke langt fra gæsterne fra Horsens og spillede en flot første halvleg. Men efter pausen stak de gule af, og Stevnsgade kunne ikke gentage deres spil fra de første tyve minutter. Det samtidigt med at hjemmeholdet får 10 turnovers mere end gæsterne (18-8), gjorde at Horsens kunne tage en sikker sejr i Nørrebrohallen.

Læs også: Martin Hermansen – Jeg vil hjælpe Stevnsgade med at etablere sig i ligaen

Og det var Mikael Vincents Nielsen da også enige i, da vi fanger ham efter kampen, hvor han fortæller om sit skifte til Stevnsgade og selvfølgeligt lidt om resultatet og det kommende opgør.

Mikael Vincents blev hjemmeholdets topscorer med 15 point, og tog samtidigt 7 rebounds, og lavede 1 assist.

Foto: Fullcourt.dk

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Virum Basketball Klub har ansat Pascal Colman som ny sportschef. Colman bliver dertil også træner i klubben.

Dansk Basket

For første gang runder medlemstallet 20.000 medlemmer i danske basketball klubber. Det viser tal fra Dansk Idrætsforbund.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Dansk Basket

Skrevet af Mads Olesen fra Danmarks Basketball Forbund Da Danmark lukkede ned for første gang i foråret 2020, blev det i løbet af få...

Basketligaen

Aalborg vil bide skeer med de tunge drenge i Basketligaen for næste sæson. Spørgsmålet er hvordan processen går?

Dansk Basket

I sommeren 2009 blev Jonathan Richter ramt af et lyn under en fodboldkamp. Richter svævede mellem liv og død i 11 dage, men da...