fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BK Amager

Svendborg og Værløse videre i pokalen

Svendborg Rabbits er klar til pokalturneringens semifinaler efter aftenens sejr mod Randers, mens Værløse er klar til at møde Team FOG Næstved i den sidste kvartfinale.

Der blev her til aften spillet to pokalkampe. Svendborg tog hjemme imod ligakonkurrenterne fra Randers Cimbria, mens Værløse BBK mødte 1. divisionsholdet BK Amager, der havde kvalificeret sig via divisionspokalen.

Svendborgs kamp mod Randers var den første af de i alt fire kvartfinaler, og det blev en hæsblæsende affære. Fullcourt var med på sidelinjen i et opgør, der var mere intenst, end det var velspillet.

De to hold fulgtes ad, oftest med Svendborg i førerselen, men uden for alvor at kunne hægte Randers af. Kampen bar præg af to skydegale hold bag treeren, hvor Randers med 35 skudte treere ikke fik nok ud af det med kun otte ramte skud.

Kampen var i fjerde periodes begyndelse helt lige ved stillingen 63-63, men et 10-0 run til Svendborg afgjorde reelt kampen. Randers prøvede, men havde ikke evnerne til at svare igen. Hjemmeholdet kunne sikre sig sejren på 82-70.

Topscorer blev Jeremiah Ingram med 26 point. Sebastian Åris scorede næst flest point med 17 af slagsen. Ingram lavede en flot double-duoble med også 14 rebound og blevet meget naturligt udnævnt til Fullcourts Man of the Match.

Ingen slinger i valsen

Værløse mødte på udebane BK Amager, der ikke kunne stille meget op mod ligaholdet. Til kampen kunne Værløse give debut til Mathias Bak Christensen og Alexander Malling Andersen.

Værløse vandt kampen med 111-77 og topscorer for Værløse blev Austin Pope med 21 point. Mathias Bak fik en god debut med 15 point.

Værløse skal nu møde Team FOG Næstved i kvartfinalen, mens vinderen af de to skal op imod Svendborg Rabbits.

Se eller gense kampen mellem Svendborg og Randers her.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BK Amager startede sæson 2022/23 i Basketligaen med en flot - og imponerende - sejr mod sidste sæsons sølvvindere, Svendborg Rabbits, og Amagers cheftræner,...

Basketligaen

BK Amager overraskede, imponerede og sendte Svendborg Rabbits hjem til Sydfyn med et nederlag på 91-83 i sæsonpremieren i Basketligaen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits opruster truppen med tilføjelsen af nigerianske Tope Ola Arikawe, der senest spillede i Sverige.

Basketligaen

Brandon Tabb, der har to sæsoner i Basketligaen på sit CV, skifter til Finland og KTP Basket Kotka.

Basketligaen

Den amerikanske guard skifter til Svendborg, og han har skrevet under på en to-årig aftale

Basketligaen

Randers Cimbria har været på rov i den tredjebedste spanske række, LEB Silver, hvor de har hentet 24-årige Bakary Camara.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har forstærket truppen med tilføjelsen af den 25-årige canadier Omar Shiddo.

Basketligaen

Næstved fans kan huske ham, og måske er der andre fans af Basketligaen, hvor der ringer en lille klokke, når navnet Kentwan Smith bliver...