fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Skyler Bowlin: “Næstved vandt fortjent”

Det var en ærgerlig Skyler Bowlin Fullcourt.dk mødte efter søndagens pokalfinale, hvor Bowlin´s Bakken Bears blev slået af Team FOG Næstved.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Det blev ikke i år, at Bakken Bears hentede klubbens 15. pokaltitel.

I stedet var det Team FOG Næstved, der kunne løfte pokalen efter en intens og underholdende pokalfinale.

Bakken Bears var i store perioder af kampen foran, men Næstved vandt fortjent finalen, fortæller Bakken-profilen Skyler Bowlin.

“Det var en svær kamp, og Næstved vandt finalen fortjent. Vi var ikke gode nok defensivt, og offensivt traf vi ikke altid de rette beslutninger,”

Bakken fik en super på finalen med en 10-0 føring. Næstveds træner Dan Pearson, som Fullcourt.dk også fik en snak med efter pokalfinalen, tog en hurtig timeout, for noget skulle der ske, hvis ikke Bakken for alvor stak af. Denne gav pote, og Bowlin er naturligvis ærgerlig over, at Bjørnene ikke formåede at fortsætte deres momentum efterfølgende.

“Vi fik en god start på kampen, men vi mistede hurtigt rytmen. Næstved tilpassede sig, og derefter havde vi svært ved at genfinde rytmen, desværre”

Hvor stor en skuffelse er det her nederlag? 

“Det er nederen. Vi forventer at vinde. Det er kulturen i Bakken Bears. Men det lykkedes vi ikke med. Forhåbenligt kan vi lære af det her og blive bedre og vinde mesterskabet i slutningen af sæsonen,”

Næste gang Skyler Bowlin og resten af Bakken-holdet skal i aktion er på fredag på udebane i European North Basketball League mod Juventus Utena.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.