fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits afbryder samarbejdet med Lattimore

Svendborg Rabbits fyrer John Lattimore efter ni nederlag i sytten kampe. Mads Andersen overtager posten som cheftrænerposten.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Efter en skuffende første del af Basketligaensæsonen, så har Svendborg Rabbits valgt at stoppe samarbejdet med cheftræneren John Lattimore.

Fyringen kommer på baggrund af en dårlige sæson, hvor det kun er blevet til otte sejre i deres 17 spillede kampe. På deres facebookside skriver Svendborg, at de også har været hårdt ramt af skader, men de skriver også, at de har brug for nye kræfter på bænken.

Mads Andersen, som var assistenttræner til Lattimore, overtager posten som cheftræner, mens Nico Seijo forbliver assistenttræner i Svendborg.

I lørdags led Svendborg et stort nederlag til Bakken Bears. Et resultat, som man må formode har påvirket fyringen af John Lattimore.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet amerikanske Isiah Small til klubben. Small spillede senest i Georgien.