fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits afbryder samarbejdet med Lattimore

Svendborg Rabbits fyrer John Lattimore efter ni nederlag i sytten kampe. Mads Andersen overtager posten som cheftrænerposten.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Efter en skuffende første del af Basketligaensæsonen, så har Svendborg Rabbits valgt at stoppe samarbejdet med cheftræneren John Lattimore.

Fyringen kommer på baggrund af en dårlige sæson, hvor det kun er blevet til otte sejre i deres 17 spillede kampe. På deres facebookside skriver Svendborg, at de også har været hårdt ramt af skader, men de skriver også, at de har brug for nye kræfter på bænken.

Mads Andersen, som var assistenttræner til Lattimore, overtager posten som cheftræner, mens Nico Seijo forbliver assistenttræner i Svendborg.

I lørdags led Svendborg et stort nederlag til Bakken Bears. Et resultat, som man må formode har påvirket fyringen af John Lattimore.

 

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Basketligaen

Svendborg Rabbits er et skridt tættere på at sikre sin plads i Playoff A i Basketligaen. Onsdag slog de Bears Academy med 93-83.

Basketligaen

Årets sidste kamp i Svendborg sluttede godt for hjemmeholdet. Svendborg Rabbits vandt 82-76 over gæsterne fra Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

Team FOG Næstved fortsætter de gode takter og tager endnu en sejr i Basketligaen

Basketligaen

Randers Cimbria tog revanche, da de onsdag besejrede Svendborg Rabbits med 92-85 i Arena Randers.