fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits afbryder samarbejdet med Lattimore

Svendborg Rabbits fyrer John Lattimore efter ni nederlag i sytten kampe. Mads Andersen overtager posten som cheftrænerposten.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Efter en skuffende første del af Basketligaensæsonen, så har Svendborg Rabbits valgt at stoppe samarbejdet med cheftræneren John Lattimore.

Fyringen kommer på baggrund af en dårlige sæson, hvor det kun er blevet til otte sejre i deres 17 spillede kampe. På deres facebookside skriver Svendborg, at de også har været hårdt ramt af skader, men de skriver også, at de har brug for nye kræfter på bænken.

Mads Andersen, som var assistenttræner til Lattimore, overtager posten som cheftræner, mens Nico Seijo forbliver assistenttræner i Svendborg.

I lørdags led Svendborg et stort nederlag til Bakken Bears. Et resultat, som man må formode har påvirket fyringen af John Lattimore.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med Emmanuel Bandoumel, der er blevet udstyret med en kontrakt med udløb i sommeren 2025.

Basketligaen

Svendborg Rabbits spillede onsdag aften deres sidste kamp i European North Basketball League, da de blev besejret af Bristol Flyers med 63-86.

Basketligaen

I onsdags hentede Svendborg Rabbits deres første sejr i ENBL, da Spartak Pleven fra Bulgarien blev besejret, og sejren er vigtig for klubbens selvforståelse,...

Internationalt

Svendborg Rabbits første sejr i ENBL kom i hus, da de besejrede Spatak Pleven fra Bulgarien, som kun stillede til start med syv spillere....

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen for Svendborg Rabbits da de mandag aften tog i mod Værløse Blue Hawks i Kaninhulen. De vandt opgøret...

Basketligaen

Ilmari Toikkanen er stoppet i Svendborg Rabbits, på grund af personlige årsager. Nu har Svendborg fundet erstatningen. Kevin Marfo er ny kanin.