fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Monty Williams om Iffe Lundberg: “Vi ville ikke have ham her, hvis ikke vi vidste, han kunne spille”

Monty Williams snakkede efter gårsdagens træning om sin nye spiller. Danske Iffe Lundberg fik nogle fine ord med på vejen af sin nye træner.

Foto: Erik Drost - Flickr

Iffe Lundberg mødte i går pressen efter sin første træning med Phoenix Suns. Danskerens nye træner, Monty Williams, fik også muligheden for at sætte ord på sin nye danske spiller.

Først gik snakken på, hvordan han så Lundberg efter første træning:

”Han har en god krop for en guard. Han skyder bolden væsenligt bedre end jeg havde forventet. Jeg vidste ikke meget om ham. Da jeg først så ham i hallen, kunne jeg se, hvor nemt han skød bolden.”

”Han er bygget stærkt, hvilket betyder han kan tage nogle tæsk, når han går ind til ringen”

Monty Williams tror på, at de har fået en dygtig spiller ind på holdet, og han lagde da også fokus på dansker-vinklen:

”Jeg har ikke haft nok tid til at fordybe mig i ham på film, men vi ville ikke have ham her, hvis ikke vi vidste, han kunne spille. Så vi er glade for at have en dansker på vores hold – men specielt også bare i NBA.”

Monty Williams lagde fokus på, at Lundberg har meget på sin tallerken lige nu. Med tidsforskellen og det at lande i nyt land er meget at tage stilling til. Han var dog overbevist om, at Lundberg kunne overkomme udfordringerne:

”Han ville ikke være i den position, som han er i, hvis ikke han var en person, der kunne overkomme forskellige forhindringer og udfordringer. Vi tror ikke han kommer til at kæmpe med det, men vi vil gøre vores bedste for at gøre det simpelt, så hvis han kommer på gulvet, så ved han, hvordan vi opererer, og hvor hårdt vi spiller”

Williams gik ikke specifikt ind i, hvor meget spilletid, som han ville give Lundberg, men han kunne godt se muligheder for dansk NBA-debut:

”Fra mit perspektiv, skal han bare prøve at finde ud af vores kultur her, og hvad vi gør, og hvor hårdt vi spiller – det ville være mine forventinger lige nu. Det betyder ikke, at han ikke kommer til at spille. Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer for os, men der kan være muligheder i de sidste par kampe for ham.”

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.