fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Mike James fik i nat debut for Brooklyn Nets

Foto: T.Makeeva, cskabasket.com

Da amerikanske Mike James i slutningen af marts blev suspenderet i ubestemt tid af CSKA Moskva, var fremtiden for Euroleague-stjernen uvis, men for en uges tid siden kom det frem, at James havde skrevet under på en ti-dages kontrakt med NBA-favoritterne Brooklyn Nets.

I nat fik den 30-årige guard debut for sin nye arbejdsgiver i en sejr mod Boston Celtics. Mike James leverede 8 points, 2 rebounds og 2 steals på 21 minutters spilletid. Det var James´første kamp tilbage i NBA siden sæson 2017/18.

Efter kampen stillede Mike James, der var en af kandidaterne til at løbe med MVP-prisen i Euroleague i denne sæson, op til interview, og der James fik sat ord på, hvordan han oplevede hele forløbet i forbindelse med suspendering hos CSKA Moskva.

Du kan se interviewet med Mike James herunder:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Armani Milano

Eurohoops.net har efter fire runder af Euroleague lavet deres første MVP-barometer, og dansk-amerikanske Shavon Shields er med i MVP-kapløbet.

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...