fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Magnus Møllgaard tager et år mere på Ibiza

Magnus Møllgaard har forlænget sit ophold i Spanien. Club Basquet Sant Antoni får æren af at have den danske forward løbende en sæson mere.

Sidste år skiftede Magnus Møllgaard Aarhus ud med Ibiza.

Nu bliver opholdet på den spanske ø forlænget. Den danske forward tager et år mere hos Club Basquet Sant Antoni.

Udlandskarriere

Efter otte sæsoner hos både Bakken Bears og Bears Academy, besluttede Magnus Møllgaard, at det var tid til at prøve kræfter med livet som professionel basketballspiller i udlandet.

I Magnus Møllgaards første sæson hos Blub Basquet Sant Antoni snitter den højtspringende dansker 15 minutters spilletid per kamp. I de minutter lavede han i snit 4,4 point, 1,7 rebounds og 0,9 assists.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Vi har haft fat i Magnus Møllgaard for at snakke lidt om hans nylige skifte til Spanien, og hvad hans helt store drøm er.

Bakken Bears

Magnus Møllgaard begynder sit udlandseventyr på Ibiza, hvor han trækker i Club Basquet Sant Antoni-trøjen, når den nye sæson begynder i den tredjebedste spanske...

Eurobasket

Bakken Bears-talentet Magnus Møllgaard debuterede torsdag for det danske A-landshold. Hør Møllgaards reaktion på sin debut her.

Basketligaen

Vi fangede Bears Academy-profilen Magnus Møllgaard til en kort snak efter Aarhusianernes overbevisende sejr mod Copenhagen Basketball.

Bakken Bears

Det store Bakken Bears-talent Sylvester Berg forlader klubben og søger mod udlandet. De danske mestre hiver til gengæld tre talenter op i førsteholdstruppen.