fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Magiske Luka Doncic med vanvittig præstation i ny Mavericks-sejr

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til deres anden sejr i træk.

Foto: fiba.basketball

Luka Magic!

Man bliver næsten nødt til at trække fra det overnaturlige, når man skal forklare, hvad Dallas Mavericks’ Luka Doncic gør på en basketballbane.

I går var ingen undtagelse, da Brooklyn Nets var på besøg og med 3:30 tilbage af kampen var foran med fire point.

Deres eneste problem for dem var, at Mavericks havde en 24-årig superstjerne i topform på gulvet. Luka Doncic scorede 14 point i de sidste 3:30 og bragte på den måde sejren til Mavericks 125-120, mens han selv endte med 49 point.

Tallene er i sig selv imponerende, men måden, han gjorde det på, er det, der fik folk i American Airlines Center til at svime.

Vanvittig afslutning

Efter at have ramt to straffekast, ramte Doncic først en karakteristisk step-back treer. Her svarede Nets’ Royce O’Neal igen, og bragte gæsterne tilbage op på en føring med fem point.

Modsvaret kom dog straks efter, da Doncic sendte en ny treer bag højre side af 3-pointslinjen i kurven. Nu vidste Nets, at der stort set kun var én mand, de skulle holde øje med.

Det forhindrede dog ikke Doncic i at hive en ny svær step-back treer ud af ærmet. Nets fortsatte med at producere point i den anden ende og med 30 sekunder tilbage, var stillingen 120-120.

Her modtog Doncic den utrolig tætte opdækning, man kunne forvente, og det lykkedes i den grad Nets at dække ham så godt op, som man kan. Men det gjorde ingen forskel.

Med skuduret på vej ned mod nul, var Doncic nødsaget til at sende et hook-skud ude af balance mod ringen. Her ramte den pladen og dumpede ned igennem nettet, hvilket sendte Dallas i ekstase.

Herefter formåede de at lukke kampen 125-120, og Mavericks kunne på den måde tage deres anden sejr i sæsonen efter de to første kampe.

Nets måtte se sig slået for anden kamp i streg, selvom Cam Thomas igen leverede en stor offensiv præstation. I sidste kamp scorede han 36, og i nat bidrog han med 30 point mod Mavericks.

Luka Doncic leverede også stort i sidste kamp og med 49 point, ti rebounds og syv assists mod Nets er han en (alt for tidlig) frontløber til MVP-trofæet.

(Se herunder hans fjerde treer i træk, som også var den vildeste)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...