fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Månedspriser i NBA for december er uddelt

NBA har kåret månedens spillere og månedens rookies for årets sidste måned.

Mitchell, Donovan - Utah Jazz - TheWing -Flickr.com

Alle tre månedspriser for december er blevet uddelt. Valget af månedens spiller er faldet på Donovan Mitchell fra Utah Jazz i NBA’s vestlige halvdel. I Eastern Conference gik hæderen til Joel Embiid fra Philadelphia 76’ers.

Donovan Mitchells holdkammerat er blevet placeret i ligaens Covid19-protokol. Mere om det her, 

Josh Giddey (Oklahoma City Thunder) blev for anden måned i træk kåret til Western Conferences’ bedste rookie, og valget er i øst landet på Franz Wagner fra Orlando Magic.

Vi har kigget nærmere på netop Franz Wagner lige her. 

Unge Giddey blev i starten af det nye år noteret for en imponerende rekord. Det kan du læse mere om lige her. 

Sidst, men ikke mindst, er månedens trænere blevet Taylor Jenkins fra Memphis Grizzlies (Western Conference) og Erik Spoelstra fra Miami Heat (Eastern Conference).

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...