fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ung OKC-guard sætter ny triple-double rekord

Den 19-årige Oklahoma City Thunder-Guard blev i nat den yngste spiller i historien til at lave en triple-double i NBA.

Foto: Flickr

Da Oklahoma City  Thunder draftede Josh Giddey som nummer 6 i sommers, var det hans alsidighed og playmaking, de satsede på. Indtil nu har Giddey ikke skuffet med gennemsnit på 11 points, 7,3 rebounds og 6,4 assists.

I nattens nederlag mod Dallas Mavericks på 95-86 viste Giddey endnu engang hans styrke frem, da den 2,03m høje teenager blev den yngeste spiller i NBA’s historie til at præstere en triple-double. Med sine 19 år og 84 dage slog Giddey LaMelo Ball af pinden, da han scorede 17 points, assisterede 14 gange og hev 13 rebounds ned mod Mavericks.

Den nye rekord var ikke steget Giddey til hovedet efter kampen, hvor han udtalte til ESPN, at han heller ville levere nul over hele linjen og vinde kampen, end han ville levere store stats i et nederlag.

Rekordholder skød desuden tre af fem fra treeren og syv af 16 i alt. Han ledte begge hold i point, rebounds og assists – en præstation, som han også blev den yngste nogensinde til at levere.

 

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...