fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Los Angeles Lakers vinder historiens første In-Season Turnering

De altid vindende Los Angeles Lakers skrev igen historie i nat da de vandt In-Season turneringen over Indiana Pacers.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Los Angeles Lakers, holdet der bare bliver ved med at vinde. 32 finaleoptrædener, 17 mesterskaber og nu også de første vindere af In-Season Turneringen nogensinde.

Der var lagt op til en spændende kamp da ligaens bedste angreb skulle møde et af ligaens bedste forsvar. En tæt kamp blev det også, og med kun 6 minutter igen i fjerde periode mindskede Pacers Lakers’ føring til kun tre. Twitter var allerede ved at koge over og øgenavne som “LeChoke” florerede rundt.

Sådan skulle det ikke gå. Blot 3 minutter senere efter et hurtigt 13-0 run til Lakers var kampen stort set afgjort. Alle Lakers fem startere blev kampafgørende og satte i den grad sit præg på kampen.

Pacers forsvar havde ingen svar på særligt Anthony Davis, der var aggressiv og dominerede kampen fra første til sidste fløjt. Der var ingen tvivl om, at AD var locked in og absolut ønskede at lukke munden på hans haters. 41 point, 20 rebounds, 5 assists og 4 blocks blev det til, en præstation der ikke er set i over 35 år.

D’Angelo Russell var en dygtig spilfordeler, forsvarsspiller og scorede fire clutch point i streg i fjerde periode, netop da Lakers føring var faldet til tre.

Inden kampen var der rygter om at en Laker-guard var syg. Den guard var Austin Reaves, men det afspejlede hans spil på ingen måde. Han var aggressiv fra start og scorede 28 point fra bænken. Han havde altså sit eget lille flugame og i et interview med Reaves efter kampen kan man høre LeBron spørge i baggrunden: “Hvilket flugame var det bedste. MJ eller AR, det er op til debat.”

Old School Basket

Imponerende nok vandt Lakers på trods af kun to(!!) ramte trepointssscoringer i hele kampen. Pacers havde kun 10 ramte og de 12 trepointsscoringer er det hidtil laveste i en kamp i denne sæson.

Det var altså ved konstant at drive indtil ringen og score at Lakers vandt kampen. Alle deres skud omkring ringen pressede Pacers rimprotector Myles Turner der kom i fejlproblemer og derfor ikke spillede så meget. Lakers konverterede på 45 ud af 75 topointsskud, altså imponerende 60 procent.

Kvælende defensiv

Det lykkedes Lakers at holde Pacers nede på kun 109 point i opgøret, hvilket ikke er meget i forhold til deres gennemsnit på 128,4 point per kamp.

Haliburton, der ellers har domineret hele In-Season turneringen med den ene vilde præstation efter den anden, havde det svært i nat. Lakers defensive trio bestående af Anthony Davis, Jarred Vanderbilt og Cam Reddish var nok til at holde Haliburton “nede” på 20 point og 11 assists. Mere vigtigt var det dog, at de gjorde, at han aldrig rigtigt fik flow i sit spil og uden ham til at sætte spillet op er Pacers hold ikke det samme.

LeBron udvider resumeet

Efter kampen skulle der findes en In-Season Turnerings MVP. Selvom der ikke er nogen tvivl om, at AD var finalens bedste spiller er det over hele turneringen trofæet gives. Endnu en gang blev det derfor næsten 39-årige LeBron James der vandt MVP og han bliver dermed den yngste spiller i historien til at vinde In-Season Turneringen MVP trofæet.

Historien gentager sig selv

Historien gentog sig selv da den erfarne herre LeBron James netop mødte Pacers, et hold han tilbage i hans Miami-dage havde mange episke slutspilsserier imod. Dengang for 10-12 år siden var resultatet det samme som i nat. Lebron James vandt.

Pacers var dengang ledt af en ung og sulten Paul George, der forsøgte sig at bevise sit værd som superstjerne i ligaen. I nat var de ledt af en ung og sulten Tyrese Haliburton der i år er på en mission for at bevise sit værd som superstjerne i ligaen.

Lakers seneste succeshistorie

Inden sæsonen var Cam Reddish nærmest på vej ud af ligaen og blevet dømt som et bust. Lakers så dog noget i ham og gav ham en chance for at bevise sit værd.

Træner Darvin Ham har vist ham stor tillid og gjort ham til starter næsten siden hans første kamp. Det har vist sig at være en fremragende chance at tage, da Cam Reddish spiller bedre en aldrig før. Han har fået en ny rolle som en kæmpenede, defensiv ‘gør det hele’ rollespiller, en rolle han trives i. Han har været en af holdets bedste forsvarsspillere og stjæler utroligt mange bolde. I nat sås det på hans stærke forsvar imod Haliburton og hans tre blokerede skud.

Listen med ukendte eller uønskede spillere som Lakers finder værdi i bliver længere og længere. Alex Caruso, Malik Monk, Dennis Schröder, Austin Reaves, Lonnie Walker, Rui Hachimura, Max Christie og nu Cam Reddish.

 

Skrevet af

Jeg er 22 år gammel og er bosat i Holstebro. Jeg elsker NBA og har fulgt med siden 2016.

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

NBA

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo var ikke til at stoppe mod Indiana Pacers, hvor han scorede 64 point, hvilket udløste en dramatisk situation efter kampen.

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.