fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Jubel i Dallas: Oppe 2-1 og Doncic er tilbage

Dallas Mavericks har fået et stort boost i jagten på slutspilsavancement, da de vandt kamp 3 på udebane mod Utah Jazz. Samtidig får de Luka Doncic tilbage på gulvet til kamp 4.

Dallas Mavericks vandt natten til fredag kamp 3 i Utah, da Jazz blev nedlagt med 126-118, så de nu fører førsterundeserien med 2-1.

Jalen Brunson var igen kampens store profil, da han scorede 31 point i sejren.

Og de gode nyheder stopper ikke der for Dallas Mavericks, der får Luka Doncic tilbage til kamp 4, efter han har siddet ude med en skade i de første tre slutspilskampe.

Kamp 4 løber af stablen lørdag aften klokken 22:30 dansk tid.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Tirsdag aften kom det frem, at Jazz har tilbudt Boston Celtics assisterende træner, Will Hardy, en mulighed for at blive ligaens yngste head coach.

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.

NBA

Efter otte år som træner, trækker Quin Snyder sig tilbage, da han føler, at han ikke kan udvikle holdet mere.. Snyder er den næstmest...

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Natten til mandag skulle kamp syv i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks afgøres. Phoenix kom ind til kampen som relativt store favoritter,...

NBA

Der var lagt op til et intenst opgør i nattens vind eller forsvind-kamp, hvor Dallas Mavericks hjemme tog imod gæsterne fra Phoenix Suns.