Ja Morant kåret til Rookie of the Year

Ja Morant har vundet prisen som Rookie of the Year efter en bragende første sæson for Memphis Grizzlies.
Ja Morant
Dave Winder-Murray State Athletics
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

En sæson fyldt med highlights af Ja Morant har gjort ham fortjent til at kalde sig Rookie of the Year, ovenpå en sæson hvor han snittede 17.8 point, 3.9 rebounds og 7.3 assist. Han beviste gennem sæsonen, at han er en rendyrket scorer med et talent for lægge bolden i kurven på de mest kreative måder.

En anden force han besidder, er at han kan aflevere bolden sublimt og involverer sine holdkammerater i spillet. Memphis Grizzlies var ikke spået til at komme inden for slutspillet, men Morant bandt holdet sammen i sæsonen og udviste lederskab, hvilket kan tyde på en god fremtid for ham i NBA – og for os basketballfans.

Han blev valgt som nummer 2 i Draften 2019 lige efter Zion Williamson, som alt hypen var omkring. Morant stod mere i skyggen og skulle vise sit værd. Williamson var spået til at vinde titlen før sæsonen, men skader satte en kæp i hjulet, og han fik kun spillet 24 kampe.

I voteringen fik Morant 99 stemmer og Williamson 1 ud af de 100 stemmer, der blev afgivet om førstepladsen. Morant blev den anden i klubbens historie til at vinde den fornemme og fremtidshåbefulde pris. Den første var Pau Gasol i sæsonen 2001-02.

Se andre spændende artikler