fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Historisk pointtotal i vanvidskamp

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen anden kamp i de sidste 40 år.

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen anden kamp i de sidste 40 år.

Der var lagt op til en styrkeprøve i en tæt Western Conference, da Los Angeles Clippers tog imod Sacramento Kings i Crypto.com Arena. Begge hold havde før kampen 33 sejre.

Det skulle gå hen og blive en gyser i én af sæsonens absolut bedste kampe. Det krævede to overtider og 351 point, før der kunne peges på en vinder med et enkelt point.

Den pointtotal er ikke set i én kamp siden 1983, hvor Detroit Pistons sejrede over Denver Nuggets 186-184.

Nattens kamp var altså den næsthøjeste scoringstotal nogensinde.

Der bliver ikke scoret 351 point, uden at der er nogle store individuelle præstationer.

Kawhi Leonard kunne ikke ramme ved siden af og scorede 44 point.

Russell Westbrook fik sin debut i Clippers-trøjen, hvor han supplerede sine 17 point med hele 14 assists.

Kings’ Malik Monk havde en præstation, han nok aldrig kommer til at glemme. Han leverede en ny personlig scoringsrekord med 45 point. 14 af pointene kom desuden i de to overtider. Det var også ham, der sendte kampen i overtid med en stor treer fra hjørnet i de døende sekunder.

De’Aaron Fox var dog spilleren, der fik bolden i det afgørende øjeblik. Med en mid-range jumper ramte han skuddet, der endte med at blive det afgørende i en kamp til historiebøgerne.

Fox havde 42 i kampen.

Opgøret havde utallige store og vilde øjeblikke, men det var i sidste ende Kings, der trak det længste strå. De vandt 176-175.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

LA Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

LA Clippers

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i...

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...