fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Clippers’ største stjerne misser altafgørende Play-In kamp

Inden nattens opgør mod New Orleans Pelicans fik Los Angeles Clippers en ærgerlig nyhed, da Paul George er testet positiv for Covid19, hvilket holder ham ude af opgøret.

Foto: Fiba.com

Paul George er testet positiv for Covid19, hvilket betyder, at han ikke er at finde på banen i nattens vigtige opgør, hvor Los Angeles Clippers tager imod New Orleans Pelicans.

Clippers-stjernen sad ude en stor del af den regulære sæson med en skade i sin albue, men han nåede altså akkurat at blive klar til Play-In kampene, og han spillede kampen om syvendepladsen, hvor Clippers tabte i Minnesota.

I nat er det vind eller forsvind for Clippers, da vinderen af opgøret mellem dem og New Orleans Pelicans sikrer sig den ottende og sidste plads i slutspillet, og taberen bliver tvunget til at gå på sommerferie.

Kampen spilles natten til lørdag klokken 4:00 dansk tid.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Houston Rockets

Efter to år i Houston Rockets og lidt spilletid, har klubben og Wall ingået et buy-out. Wall forventes at skrive kontrakt med Los Angeles...

LA Clippers

Natten til onsdag tog Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers, i en kamp om syvendepladsen og dermed en direkte billet til slutspillet.

LA Clippers

I aftenens sidste kamp tager Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers. På papiret kunne det godt ligne play-in turneringens mest interessante opgør. Anthony...

NBA

Chris Paul har endnu en gang været med til at slå en franchise-record, og der er ingen tvivl om, at hans mål i år...

LA Clippers

I nattens sejr mod Utah Jazz fik Los Angeles Clippers igen produktion fra en veloplagt Paul George.

Detroit Pistons

Deadline day har set sin første store handel. Milwaukee Bucks, Detroit Pistons, Sacramento Kings og Los Angeles Clippers har ingået en aftale, der rykker...

NBA

Los Angeles Clippers' Luke Kennard sikrede holdet en sejr med et 4-points-play og fuldendte derfor et 35 points comeback.

NBA

Denver Nuggets tog sejren i en dramatisk overtime-kamp mod Los Angeles Clippers. De var anført af sidste sæsons MVP, Nikola Jokic, der scorede 49...