fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Bogdan Bogdanovic fejret med sang og romerlys

Navnet Bogdan Bogdanović blev først mange bekendt denne sommer, da den 22-årige serbiske guard satte sit navn i NBA-draften og efterfølgende blev valgt af Phoenix Suns. Bogdan Bogdanović har dog længe været en stjerne i hjemlandet Serbien.

Videoen forneden viser netop, hvor stor, og elsket Bogdan. Han befinder sig i øjeblikket i den serbiske hovedstad, og forbereder sig med landsholdet til det kommende VM i Spanien. I den anledning fik han sig en kæmpe overraskelse i denne uge. Over 100 fans med tilhørelses forhold til hans tidligere klub Partizan Beograd, ventede på ham med sang og romerlys for at fejre hans fødselsdag til stor glæde for den unge guard, der næppe glemmer denne dag, og denne farvel-scene.

Bogdan Bogdanović har denne sommer nemlig skiftet til tyrkiske Fenerbahce Ulker fra Partizan Beograd, men fortæller i anledningen af sin fødselsdag at han en dag igen vender tilbage til Partizan. Den unge serber blev desuden valgt som Rising Star i Euroleague sidste sæson. En pris som tidligere er gået til blandt andet Nikola Mirotić, Ricky Rubio, Rudy Fernández og Andrea Bargnani. (Spol ca. 0.30 sekunder ind i videoen.)

(Foto: Grobari.net)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.