fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Bogdan Bogdanovic fejret med sang og romerlys

Navnet Bogdan Bogdanović blev først mange bekendt denne sommer, da den 22-årige serbiske guard satte sit navn i NBA-draften og efterfølgende blev valgt af Phoenix Suns. Bogdan Bogdanović har dog længe været en stjerne i hjemlandet Serbien.

Videoen forneden viser netop, hvor stor, og elsket Bogdan. Han befinder sig i øjeblikket i den serbiske hovedstad, og forbereder sig med landsholdet til det kommende VM i Spanien. I den anledning fik han sig en kæmpe overraskelse i denne uge. Over 100 fans med tilhørelses forhold til hans tidligere klub Partizan Beograd, ventede på ham med sang og romerlys for at fejre hans fødselsdag til stor glæde for den unge guard, der næppe glemmer denne dag, og denne farvel-scene.

Bogdan Bogdanović har denne sommer nemlig skiftet til tyrkiske Fenerbahce Ulker fra Partizan Beograd, men fortæller i anledningen af sin fødselsdag at han en dag igen vender tilbage til Partizan. Den unge serber blev desuden valgt som Rising Star i Euroleague sidste sæson. En pris som tidligere er gået til blandt andet Nikola Mirotić, Ricky Rubio, Rudy Fernández og Andrea Bargnani. (Spol ca. 0.30 sekunder ind i videoen.)

(Foto: Grobari.net)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Så er de første spillere blevet kåret som 'Player Of The Month' i NBA

Indiana Pacers

Den unge guard har taget ligaen med storm og er på vej mod mod et historisk godt gennemsnit

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Nyhedsoversigt

Nike har udgivet deres 2022-23 City Edition-trøjer

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.