fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears har trukket favoritten i Europe Cup

Kvalificerer Bakken Bears sig ikke til Champions League skal de møde tyrkiske Besiktas J.K i Euro Cuppen

Tirsdag formiddag blev der trukket lod til gruppespillet i FIBA Europe Cup 2020/2021. Dette resulterede i gruppe D bestående af Besiktas J.K. fra Tyrkiet samt de to rumænske hold CSM CSU Oradea og BC CSU.

Denne lodtrækning er kun gældende, såfremt Bakken ikke formår at kvalificere sig til Champions League mod Hapoel Tel-Aviv.

Bakken Bears’ sportsdirektør Michael Piloz er udmærket klar over, at denne potentielle gruppe er yderst giftig.

“Besiktas er turneringens favoritter, og når man dertil lægger nummer to og tre fra Rumænien i puljen, bliver det virkelig en hård pulje. Det er vel nærmest sværere at komme i top to i den gruppe end at kvalificere sig til Basketball Champions League,” lyder det fra Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears.

Basketball Champions League starter efter planen tirsdag den 13. oktober, men FIBA har endnu ikke offentliggjort en startdato for Europa Cuppen.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Skribent for Fullcourts, hvor jeg leverer grafik og spicy highlights.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.