fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Asbjørn Midtgaard er med i feltet om at blive MVP i den hollandske liga

Asbjørn Midtgaard har haft en glimrende debut sæson i det hollandske, og det er blevet lagt mærke til. Han er nomineret til at blive MVP i den hjemlige liga.

Den danske center Asbjørn Midtgaard er blevet nomineret til prisen som den mest værdifulde spiller i den hollandske liga for  2021/2022 sæsonen!

Asbjørn Midtgaard, der spiller sin første sæson i den hollandske klub ZZ Leiden, har spillet en strålende første sæson, og havde også store øjeblikke i året FIBA Europe Cup.

Midtgaard snitter i grundspillet i den hollandske liga 16,0 point, 8,8 rebounds, 1 assist, 0,7 steals og et enkelt block per kamp.

ZZ Leiden ligger i skrivende stund nummer tre i mesterskabsslutspillet i Holland, så der er gode chancer for, at Midtgaard og holdkammaraterne kan slutte sæsonen af med en fin titel.

 

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg går på 2. semester. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, og er tit at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

FIBA Europe Cup

Asbjørn Midtgaard har fundet sin nye arbejdsgiver til den kommende sæson

NBA

Dette års NBA Summer League bliver uden Asbjørn Midtgaard. Det har den store dansker skrevet på sociale medier.

NBA

Danske Asbjørn Midtgaard er blevet offentliggjort på Phoenix Suns' Summer League hold.

NBA

Årets NBA Summer League i Las Vegas kan muligvis ende med dansk deltagelse med hele to spillere i form af Iffe Lundberg og Asbjørn...

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

NBA

Iffe Lunderg skal spille basketball her til sommer. Han har nemlig planer om at spille Summer League for Phoenix Suns.

Internationalt

ZZ Leiden, hvor danske Asbjørn Midtgaard er på kontrakt, er finaleklar, efter de tirsdag sendte belgiske Filou Oostende på sommerferie med et nederlag på...

Internationalt

Den danske landsholdsspiller Asbjørn Midtgaard har landet en plads på årets hold i BNXT League.