fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Asbjørn Midtgaard får debut i Tyskland

Asbjørn Midtgaard har fået sin debut i den bedste tyske række for sin nye klub, Hakro Merlin Crailsheim.

Foto: Fiba.com

Danske Asbjørn Midtgaard har lørdag fået sin officielle debut for Hakro Merlins Crailsheim i den bedste tyske liga, BBL. Den store dansker var i den startende femmer.

Hakro Merlins Crailsheim indledte deres sæson på hjemmebane mod Oldenburg, og kampen endte 82-95 Den høje dansker leverede 4 point, 3 rebounds, 1 assist, og 2 blocks i de små 11 minutter, han fik på gulvet med sine nye holdkammarater.

Den danske center Asbjørn Midtgaard skiftede i løbet af sommeren tilstedeværelsen i hollandske ZZ Leiden ud med en hverdag i det tyske. Han skiftede nemlig til Hakro Merlins Crailsheim, der lige akkurat missede ud på en slutspilsplads i den forgangene sæson.

Det tyske mandskab, som Bakken Bears mødte i det første gruppespil i FIBA Europe Cup, nåede til kvartfinalen i den europæriske turnering, hvor de blev sendt ud i mørket af selv samme ZZ Leiden og Asbjørn Midtgaard. I de to kampe snittede Asbjørn Midtgaard 13 point, 8,5 rebounds og tre asssists.

Hakro Merlins Crailsheim og Asbjørn Midtgaard spiller igen i denne sæson med i kampen om trofæet i FIBA Europe Cup, hvor de påbegynder deres første gruppespil d. 12 oktober. Gruppen er ikke fastlagt endnu, da der skal spilles en kvalifikationsturnering først. Hakro Merlins er dog allerede kvalificeret til selve hovedturneringen.

Næste gang Hakro Merlins Crailsheim og Asbjørn Midtgaard skal i aktion er d. 4 oktober, hvor de skal spille en udekamp mod Brose Bamberg.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Basketball Champions League

25-årige Asbjørn Midtgaard skifter Hakro Merlins Crailsheim ud med Telenet Giants Antwerp fra Belgien.

Basketligaen

26-årige Brevin Pritzl, der i sæson 2021/22 spillede for Team FOG Næstved, skal i den kommende sæson tørne ud for tyske Hakro Merlins Crailsheim.

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

FIBA Europe Cup

Asbjørn Midtgaards Hakro Merlins Crailsheim er videre i FIBA Europe Cup efter en flot sejr onsdag aften på 79-93 i Rumænien.

Internationalt

Asbjørn Midtgaard havde fin personlig succes i weekendens kamp i den tyske Bundesliga

Internationalt

Asbjørn Midtgaard er ved at finde sig til rette i det tyske, og han spillede endnu en flot kamp

Nyhedsoversigt

Asbjørn Midtgaard var med i to tætte kampe i ugens løb, og han laverede fint for sit nye hold