fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketball Champions League

Asbjørn Midtgaard har fundet ny klub

25-årige Asbjørn Midtgaard skifter Hakro Merlins Crailsheim ud med Telenet Giants Antwerp fra Belgien.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsprofil Asbjørn Midtgaard forlader Bundesligaen og Hakro Merlins Crailsheim.

Fremover skal den store dansker spille for den belgiske klub Telenet Giants Antwerp.

Det skriver danskerens nye klub på sin hjemmeside søndag morgen.

“Asbjørn Midtgaard er 213 centimeter høj og vejer 122 kg. Han er en stærk fyr, der giver os ekstra styrke under kurven. At han har europæisk erfaring er også vigtigt i forhold til kvalifikationen til Champions League,” siger holdets sportsdirektør Eddy Faus til klubbens hjemmeside.

Telenet Giants Antwerp spiller i BNXT League, som er den forholdsvis nye hollandsk-belgisk kombinerede liga. Ligaen så dagens lys for to år siden.

Således vender Midtgaard tilbage til en liga, han allerede har af erfaring fra, idet danskeren havde et succesrigt ophold hos hollandske ZZ Leiden i sæson 2021/22.

Midtgaard var dengang en af de helt store profiler hos ZZ Leiden og var med til at vinde mesterskabet i BNXT League og havde også en stor andel i, at ZZ Leiden nåede hele vejen til semifinalerne i FIBA Europe Cup.

Antwerp-holdet skal i den kommende sæson desuden deltage i kvalifikationen til Basketball Champions League – akkurat ligesom Bakken Bears – mens de belgiske klubber i BNXT League også har et internt slutspil i kampen om det belgiske mesterskab.

I sidste sæson blev Antwerp slået med 3-1 i den belgiske finaleserie af Filou Oostende.

Midtgaard snittede 8,1 point og 4,2 rebounds per kamp i Bundesligaen i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Internationalt

CSO Voluntari, der blev besejret af Bakken Bears i finalen i ENBL, vil også deltage i den europæiske turnering i næste sæson.

Basketligaen

26-årige Gustav Suhr-Jessen har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med islandske Körfuknattleiksdeild Höttur.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.