fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA Europe Cup

Asbjørn Midtgaard og Crailsheim spillede sig videre i Europa med sejr

Asbjørn Midtgaards Hakro Merlins Crailsheim er videre i FIBA Europe Cup efter en flot sejr onsdag aften på 79-93 i Rumænien.

Foto: fiba.basketball

Tyske Hakro Merlins Crailsheim, der har den danske landsholdsspiller Asbjørn Midtgaard på holdet, kunne med en sejr onsdag aften mod CSO Voluntari på udebane i Rumænien holde liv i sine FIBA Europe Cup-drømme.

Det tyske Bundesliga-hold gik ind til kampen med gode kort på hånden, da de ikke var pisket til sejr for at sikre sin overlevelse i den europæiske turnering. Qua en 15-points sejr hjemme i Tyskland mod Voluntari, kunne Crailsheim onsdag overleve et nederlag på 1-15 point.

Men det tyske mandskab kæmpede en brav kamp og kunne efter 40 minutter kaste sig i hinandens arme, da en sejr på 79-93 var i hus, og de dermed var sikret videre avancement til det næste gruppespil i FIBA Europe Cup.

Kampen startede ganske jævnbyrdigt, men i anden periode trak Midtgaard og kompagni så fra og kunne gå til pause foran med 14 point – en føring, der holdt hele vejen hjem.

Asbjørn Midtgaard spillede en flot kamp og var Crailsheim-topscorer med 16 point.

Hakro Merlins Crailsheim sluttede på andenpladsen i gruppe H med et enkelt point op til SCMU Craiova, også fra Rumænien, på førstepladsen.

I turneringens næste runde er Hakro Merlins Crailsheim placeret i gruppe med tyrkiske Gaziantep, hollandske Heroes Den Bosch og BC Kalev/Cramo fra Estland.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Bakken Bears

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.

Bakken Bears

Bakken Bears flirter med et europæisk exit, efter de onsdag tabte for tredje gang i streg. Denne gang var det svenske Norrköping Dolphins, der...

Bakken Bears

Bakken Bears må fortsat undvære deres danske profil Sylvester Berg, der har været ramt af en hjernerystelse. Foreløbig er der ingen tidshorisont for danskerens...

Bakken Bears

Bakken Bears fik en ærgerligt start på gruppespillet i FIBA Europe Cup, da de onsdag blev besejret af tyrkiske Manisa BBSK med cifrene 76-82.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte onsdag til Norrköping Dolphins i semifinalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League og skal derfor spille FIBA Europe Cup.

Basketball Champions League

25-årige Asbjørn Midtgaard skifter Hakro Merlins Crailsheim ud med Telenet Giants Antwerp fra Belgien.