fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ugen der gik

Denne uge i NBA bød på lidt af hvert. Blandt ugens større nyheder findes et gensyn med Joel Embiid, en ny NBA-rekord, et farvel til Gordon Hayward. Vi giver dig det fulde overblik her.

Foto: Flickr - Keith Allison

Andre Drummond til Lakers

Det er i virkeligheden lidt snyd at tage Andre Drummond’s signing til Los Angeles Lakers med i ‘Ugen der gik’, da det foregik sent søndag aften i sidste uge. Men da handlen skete efter sidste uges skriv, tænkte vi, det alligevel var på sin plads at tage med.
Læs om skiftet her:

Drummond skriver under med de forsvarende mestre

Jeff Teague til Bucks

Som overskriften indikerer, var Drummond ikke den eneste, der skiftede klud i denne uge. Først blev Jeff Teague tradet fra Boston Celtics til Orlando Magic, som straks valgte at fritstille den tidligere All-Star.

Kort tid efter valgte Milwaukee Bucks og Teague’s tidligere træner i Hawks-tiden, Mike Budenholzer, at tegne en kontrakt med ham.

Læs mere her:

Jeff Teague genforenes med Budenholzer

Annonce. Scroll for at læse videre.

Finalister fundet i NCAA

I går aftes og i nat dansk tid blev der spillet semifinaler i den bedste College-turnering i verden, NCAA. Finalisterne er fundet og hedder Gonzaga Bulldogs og Baylor Bears. Finalen afvikles i Lucas Oil Stadium natten til tirsdag klokken 03:20 dansk tid.

Særligt det ene af de to opgør fra nattens semifinaler er værd at gense og genlæse, her:

March Madness: Finalisterne er fundet

Hayward ude igen

Så skete det igen. Gordon Hayward blev skadet, og denne gang var hans hånd, det gik ud over. Det er af gode grunde en dårlig nyhed for Charlotte Hornets, men med deres i forvejen lange skadesliste, er det en ekstra ridse i lakken. Hornets ligger overraskende på en fjerdeplads i Eastern Conference, hvor de bliver åndet i nakken af Heat, Hawks, Knicks og Celtics.

Et foreløbigt fire-ugers farvel til Hayward lugter af et farvel til fjerdepladsen.

Embiid tilbage

Joel Embiid er tilbage efter at have siddet ude ni kampe med en skade i knæet. Han spillede i nattens kamp, da hans hold, Philadelphia 76’ers, tog imod Minnesota Timberwolves. En kamp de vandt 113-122, og hvor Embiid kvitterede med 24 point, otte rebounds og to assists på 28 minutter.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skaden har muligvis kostet ham muligheden for at tage sin første MVP-titel, da Philadelphia 76’ers har spillet fantastisk i år, og meget af årsagen har været hans flotte spil. Det på trods har 76’ers været gode i hans fravær og er stadig at finde på førstepladsen i Eastern Conference.

Med Embiid tilbage ser det mildest talt godt ud for 76’ers, der kan vinde Eastern Conference for første gang siden 00/01-sæsonen, da Allen Iverson tog dem hele vejen i finalen, hvor de desværre måtte se sig slået af Los Angeles Lakers.

Hør Embiid fortælle om, hvordan det var at være tilbage på banen.

Jazz slår treer-rekord

Der var ikke så lidt, der gik for sig natten mellem lørdag og søndag. Vi runder ‘Ugen der gik’ af med, at Utah Jazz satte en ny NBA-rekord, da de ramte hele 18 treer i første halvleg i deres kamp imod Orlando Magic. Det er flest i en halvleg nogensinde.

Rekorden tog de fra, det der for mange anses som den bedst-skydende backcourt nogensinde, Steph Curry og Klay Thompson’s rekord i 2018, som lød på én færre, nemlig 17 trepointsscoringer i en halvleg.

Se alle treeren i klippet forneden.

Annonce. Scroll for at læse videre.

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....