fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tyrese Haliburton skriver sig ind i historiebøgerne

Tyrese Haliburton har flere gange vist prøver på sit store talent, og han kan nu kalde sin indehaver af en NBA-rekord.

Foto: All-Pro Reels

Natten til mandag gjorde Tyrese Haliburton, der blev traded til Indiana Pacers tidligere på sæsonen, sig fortjent til at få en plads i NBA’s historiebøger.

Trods et nederlag på 117-121 til Detroit Pistons, leverede den unge Indiana Pacers-point guard en statline til historiebøgerne. Haliburton scorede 19 point, tog otte rebounds og uddelte hele 17 assists, mens han havde nul turnovers.

I sig selv er det imponerende at have så mange assists, uden at notere sig for en eneste turnover, men det faktum, at Tyrese Haliburton kun er 22 år gammel, og at det ikke er første gang i sin endnu korte karriere, gør det kun endnu mere imponerende.

Han er den første spiller i ligaens historie til at have flere kampe med 15 assists og nul turnovers inden sin 23 års fødselsdag.

Indiana Pacers har udspillet sin rolle i denne sæson og kan ikke nå dette års playoffs, da Pacers i skrivende stund ligger på en 13. plads i Eastern Conference med en record på 25-54.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

Nyhedsoversigt

Store præstationer, game winners og meget mere

NBA

Det unge stortalent fra Detroit Pistons, Cade Cunningham, planlægger at gennemføre en operation, der vil holde ham ude for resten af 2022/23-sæsonen.

NBA

Indiana Pacers har overrasket stort i denne sæson, specielt på grund af storspil fra Tyrese Haliburton. I den seneste periode er det ikke desto...

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...

Indiana Pacers

Den unge guard har taget ligaen med storm og er på vej mod mod et historisk godt gennemsnit