fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Timberwolves med flot comeback i intens affære

Natten til onsdag tog Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers, i en kamp om syvendepladsen og dermed en direkte billet til slutspillet.

Foto: Flickr - All Pro Reels

Det var noget af en intens affære gennem hele opgøret, hvor især dommerne kom i fokus. Kampen var tæt fra start til slut, men hjemmeholdet fra Minnesota løb med en sejr på 109-104 og skal dermed møde Memphis Grizzlies i første runde af slutspillet. Clippers var ellers foran med hele ti points i løbet af fjerde periode, men formåede altså alligevel at tabe kampen. 

Los Angeles Clippers kom godt fra start, da man havde en klar gameplan om at få stoppet Karl-Anthony Towns. Det gjorde de ved at smide et dobbelt-team efter ham, hvilket betød, at han aldrig kom i gang med sit vanlige spil. KAT var også i fejlproblemer gennem hele kampen, og han blev ultimativt smidt ud med syv minutter og 30 sekunder tilbage af kampen.

Anthony Edwards & D’Angelo Russell

Når ens store stjerne ikke leverer, så skal andre spillere forhøje deres produktion. Det gjorde Edwards og Russell. Begge spillere tog over på forskellige tidspunkter i kampen, da deres hold havde allermest brug for det.

Anthony Edwards – 30 points, 5 rebounds, 2 assists og 5 trepointsscoringer
D’Angelo Russell – 29 points, 5 rebounds, 6 assists og 3 steals

Ligaens mest undervurderede rollespiller?

Wow… Patrick Beverley er indbegrebet af passion. I kampen mod sit tidligere mandskab, viste Pat Bev lige præcis, hvem han er. En spiller, der sætter sin krop på spil, og vil gøre alt for at vinde. 

Patrick Beverley: Syv points, 11 rebounds, tre assists og 1STL/1BLK skriger ikke fantastisk præstation, men hvis man så kampen, så var det tydeligt, hvor stor en andel han har i denne sejr.

Efter kampen var Patrick Beverley både helt oppe og køre, men også ramt af følelser:

Los Angeles Clippers

Clippers har stadig en chance for at nå i slutspillet. De skal møde vinderen af Pelicans vs Spurs i en kamp om ottendepladsen og dermed den sidste billet til det forjættede land.

Paul George: 34 points, 7 rebounds, 5 assists og 3 steals
Reggie Jackson: 17 points, 7 rebounds, 5 assists

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

NBA

Los Angeles Clippers har tydeligvis været opsatte på at forbedre deres trup mest muligt ved denne trade deadline. Nu finder de en ny center...

NBA

John Wall, Eric Gordon, Danny Green, og Luke Kennard involveret i tre-holds-trade.

NBA

22-årige Bones Hyland har ikke været populær hos Denver Nuggets i den seneste tid. Derfor har det nu åbnet muligheden for, at Los Angeles...

NBA

Kyrie Irving leverede i første kamp med Mavericks-uniformen uden Luka Doncic ved sin side.

NBA

Lakers, Jazz og Timberwolves er involveret i et trade, der roterer flere af holdenes store navne, ifølge Adrian Wojnarowski.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.