fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Timberwolves med flot comeback i intens affære

Natten til onsdag tog Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers, i en kamp om syvendepladsen og dermed en direkte billet til slutspillet.

Foto: Flickr - All Pro Reels

Det var noget af en intens affære gennem hele opgøret, hvor især dommerne kom i fokus. Kampen var tæt fra start til slut, men hjemmeholdet fra Minnesota løb med en sejr på 109-104 og skal dermed møde Memphis Grizzlies i første runde af slutspillet. Clippers var ellers foran med hele ti points i løbet af fjerde periode, men formåede altså alligevel at tabe kampen. 

Los Angeles Clippers kom godt fra start, da man havde en klar gameplan om at få stoppet Karl-Anthony Towns. Det gjorde de ved at smide et dobbelt-team efter ham, hvilket betød, at han aldrig kom i gang med sit vanlige spil. KAT var også i fejlproblemer gennem hele kampen, og han blev ultimativt smidt ud med syv minutter og 30 sekunder tilbage af kampen.

Anthony Edwards & D’Angelo Russell

Når ens store stjerne ikke leverer, så skal andre spillere forhøje deres produktion. Det gjorde Edwards og Russell. Begge spillere tog over på forskellige tidspunkter i kampen, da deres hold havde allermest brug for det.

Anthony Edwards – 30 points, 5 rebounds, 2 assists og 5 trepointsscoringer
D’Angelo Russell – 29 points, 5 rebounds, 6 assists og 3 steals

Ligaens mest undervurderede rollespiller?

Wow… Patrick Beverley er indbegrebet af passion. I kampen mod sit tidligere mandskab, viste Pat Bev lige præcis, hvem han er. En spiller, der sætter sin krop på spil, og vil gøre alt for at vinde. 

Patrick Beverley: Syv points, 11 rebounds, tre assists og 1STL/1BLK skriger ikke fantastisk præstation, men hvis man så kampen, så var det tydeligt, hvor stor en andel han har i denne sejr.

Efter kampen var Patrick Beverley både helt oppe og køre, men også ramt af følelser:

Los Angeles Clippers

Clippers har stadig en chance for at nå i slutspillet. De skal møde vinderen af Pelicans vs Spurs i en kamp om ottendepladsen og dermed den sidste billet til det forjættede land.

Paul George: 34 points, 7 rebounds, 5 assists og 3 steals
Reggie Jackson: 17 points, 7 rebounds, 5 assists

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Det var en historisk aften, der udspillede sig, i nattens spillerunde af verdens bedste basketball-liga. Joel Embiid viste 20-årige Victor Wembanyama, hvilken center der...

LA Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.

Cleveland Cavaliers

Ricky Rubio oplyser, at han har valgt at indstille karrieren. Den 33 årige point guard har været væk fra Cleveland Cavaliers i længere tid.

NBA

De altid vindende Los Angeles Lakers skrev igen historie i nat da de vandt In-Season turneringen over Indiana Pacers.

Golden State Warriors

Draymond Green er blevet suspenderet i fem kampe af NBA, efter han tog kvælertag på Rudy Gobert i opgøret mod Minnesota Timberwolves tirsdag.

NBA

Der skulle ikke gå lang tid, før kampen mellem Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves brød ud i kaos, hvor Draymond Green blev smidt...

LA Clippers

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i...